Maria Constantin, motivul pentru care vrea ca toate persoanele invitate la nunta ei să fie îmbrăcate în alb: „Ne dorim...”

Data publicării:
Sursa foto: Maria Constantin, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Maria Constantin, instagram

Maria Constantin a dezvăluit motivul pentru care vrea ca toate persoanele invitate la nunta ei să fie îmbrăcate în alb.

După mai multe încercări eșuate, Maria Constantin și-a găsit în final fericirea în brațele lui Robert Stoica. Artista este convinsă că el este alesul, motiv pentru care în luna august cei doi își vor uni definitv destinele. 

Maria Constantin, motivul pentru care vrea ca toate persoanele invitate la nunta ei să fie îmbrăcate în alb

Artista a recunoscut că ea și viitorul soț sunt pregătiți pentru marele eveniment și nu au deloc emoții.

„Sentimentele de party, de petrecere. Trebuie să facem puțin excercițiu până la nuntă ca să fim pregătiți. Nu cred că e cazul de emoții în relația noastră, pentru că deja nu mai avem emoții, este o relație de trei ani și jumătate în care ne înțelegem foarte bine și cumva vrem să marcăm acest eveniment frumos”, a spus cântăreața.

Maria Constantin a mărturisit că nunta ei va fi una atipică, astfel că a decis ca toți invitații să fie îmbrăcați în alb. Totodată, artista a recunoscut că ea vede totul ca pe o petrecere și nu ca o nuntă obișnuită.

„Este o petrecere, nu o considerăm ca pe o nuntă, nu o luăm și o tratăm ca pe o nuntă. Tocmai de aceea am și acceptat propunerea din partea mea ca toată lumea să fie îmbrăcată în alb, la fel ca și mine, la fel ca și viitorul meu soț. Ne dorim un party, de fapt, nu neapărat o nuntă”, a mai adăugat ea.

Câți invitați va avea Maria Constantin la nuntă

„Sunt în jur de 250 de persoane, plus sau minus. Nici nu am terminat de cumpărat absolut tot, mai sunt chestii, cum ar fi mărturii, lumânări, aranjamente și așa mai departe. O dată în viață vrem să ne distrăm, este evenimentul prin care marcăm relația noastră. M-am gândit să fie garden party, nu ca toată lumea să stea în sacou și să fie stresată, vrem mai pe lejer”, a precizat artista.

Cum va arăta rochia de mireasă a Mariei Constantin

Designerul vestimentar, Florin Burescu, a fost invitatul Rominei Băluță , în emisiunea de duminică „Ținuta la control”, acolo unde a dezvăluit cum va arăta rochia de mireasă a Mariei Constantin, creată chiar de el. Florin Burescu a mărturisit că materialele pentru rochia de mireasă a artistei au fost aduse tocmai din Paris și sunt de o eleganță și un rafinament aparte. 

„Când s-a încheiat ultima relație a Mariei Constantin, înainte de cea cu viitorul soț, stăteam noi relaxați, rădeam și ne uitam pe internet și, la un moment dat ne-a apărut o fată, în rochie de mireasă, și atunci ea a spus că așa arată rochia pe care și-o dorește, deși ea mai fusese de două ori mireasă. Eu atunci i-am spus că, până se mărită din nou, o să schimbăm modelele de zeci de ori.  Nu s-a păstrat același model, dar este aceeași temă. Modelul care a inspirat-o în acel moment va fi și modelul pe care îl va prezenta. De acolo am pornit creionarea rochiei. Momentan, nu vă pot da prea multe detalii, dar da, rochia este făcută de mine și îi mulțumesc din suflet că m-a ales pe mine. Este o rochie ce are toate materialele aduse din Paris. Pot să spun că este o rochie conturată pe personalitatea ei, ușor îndrăzneață și, în același timp, extrem de rafinată cu accesorii prețioase. Este o rochie care necesită undeva la trei luni de lucru. Este o rochie extrem de complexă, dar foarte rafinată. Când o veți vedea, vă veți da seama că este o rochie foarte muncită. Sunt convins că această rochie va fi pe placul multora, dar și pe mai puțin placul altora. 

Eu când am văzut-o la prima probă, am trăit emoțiile atât de mari ca și cum aș vedea soția mea îmbrăcată în rochie. Pe noi ne leagă o prietenie atât de mare, încât a fost același sentiment pe care l-am trăit la sora mea și același sentiment pe care l-aș trăit la viitoarea mea soție văzând-o în rochie de mireasă. ”, ne-a spus Florin Burescu. 

De ce a divorțat de primul soț

Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, alături de care are și un copil, Codruț. Nu a fost o relație foarte fericită însă, motiv pentru care divorțul a venit și el curând. Artista dezvăluie acum care este principalul motiv ce a produs această ruptură.

„Au fost foarte multe greșeli. În prima căsnicie au fost multe, pentru că eram practic un copil atunci, dar nu regret, pentru că am cel mai frumos copil, dar atunci nu aveam maturitatea necesară pentru a comunica altfel, poate am luat-o și ca e o joacă. Nu credeam în ideea divorțului vreodată, pentru că familia mea a fost o familie unită, ai mei niciodată nu s-au certat în fața noastră. Eu am văzut acest exemplu și am crezut că toată lumea este așa și atunci am dat cu capul de tavan și am văzut că lucrurile nu sunt atât de roz.”, a mai spus artista, pentru Spectacola.

Citește și: Maria Constantin și-a distrus părul la Survivor: „Blondul meu frumos s-a transformat în verde” EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel