Maria Constantin, detalii despre nunta cu Robert Stoica. Când va avea loc marele eveniment: „Sunt cea mai fericită femeie!”

Data publicării:

Maria Constantin a dezvăluit când va avea loc nunta cu Robert Stoica.

După mai multe relații eșuate, Maria Constantin și-a găsit liniștea în bratele lui Robert Stoica. Anul trecut, cei doi au decis să facă următorul pas, astfel că s-au logodit. Deși intenționau să își unească destinele în fața lui Dumnezeu anul acesta, pandemia de coronavirus le-a dat planurile peste cap. Artista a fost cerută în căsătorie la emisiunea Splash! Vedete la apă, iar acum se pregătește să ajungă în fața altarului. 

Când va avea loc nunta dintre Maria Constantin și Robert Stoica

Maria Constantin a declarat că nunta va avea loc anul viitor, în luna iulie. Momentan, cei doi nu au organizat nimc, deoarece sunt foarte ocupați în această perioadă.

„La anul va fi sigur nunta, probabil în luna iulie, dar nu am stabilit pentru că abia am ajuns pe acasă, cu evenimentele dintr-o parte în alta și este destul de dificil. Momentan, nu am avut timpul și răgazul să mergem la o locație, să vedem”, a declarat vedeta la Antena Stars.

Totodată, artista a precizat faptul că își dorește ca în ziua nunții să fie cald și totul să se desfășoare în aer liber. 

„În principiu, am vrea în aer liber, tocmai d-asta și alegem luna iulie pentru că, din câte am observat în ultimii ani, în iulie nu prea plouă. Dacă vrem să facem în luna iulie, trebuie să ne gândim cumva să fie și soare, să fie frumos”, a completat cântăreața pentru sursa citată. 

Ce superstiții are Maria Constantin despre nuntă

„Nu sunt superstițioasă. Din tradiții nu cred că o să respect ceva pentru că nu vreau nici partea cu furatul miresei, nu am făcut-o nici până acum. Dar, să știi că am, ca să spun așa, gura spurcată. Dacă spun ceva, chiar dacă nu este așa, se prinde într-un mare fel. Când spun ceva, chiar așa se întâmplă.

Nu, nu o să cânt. O să am atât de mulți colegi de breaslă, încât nu o să mai fie nevoie să cânt eu. Am cântat la cele două nunți și nu prea mi-a mers bine, deși nu sunt superstițioasă, dar nu mai vreau să încerc varianta aceasta. A treia oară este cu noroc!, a povestit Maria Constantin pentru click.ro

De-a lungul timpului, Maria Constantin a avut parte numai de experiențe neplăcute în legătură cu căsătoriile, însă speră ca a treia oară va fi cu noroc. Maria Constantin s-a despărțit cu scandal de tatăl fiului său, iar căsnicia cu Marcel Toader i-a adus numai probleme după divorț.

„Nu a fost dorința mea acerbă de a avea un trecut tumultuos. Mi-am dorit, pur și simplu, o familie. Dacă nu a fost să fie, asta este. Eu, în sfârșit, mi-am găsit liniștea aia pe care o căutam. Sper că a treia oară să fie cu noroc! Eu am pus punct de fiecare dată pentru că nu mă mai simțeam ok. Nu mă interesează că mă judecă lumea. Lumea nu-mi achită mie facturile lună de lună. Trecutul este trecut, prezentul este prezent!“, a mai spus cântăreața pentru click!

Citește și: Cât cere Maria Constantin pentru un eveniment privat. Artista are agenda plină: ”Îmi permit să cânt orice gen muzical”

Maria Constantin, devastată: "A trebuit să o iau de la capăt". Toată munca vedetei din ultimii ani, ruinată

Dietă de vedetă. Ce mănâncă Maria Constantin în fiecare dimineață pentru un trup de zeiță



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel