Dietă de vedetă. Ce mănâncă Maria Constantin în fiecare dimineață pentru un trup de zeiță

Data actualizării: | Data publicării:
Maria Constantin, sursa instagram
Descriere foto: Maria Constantin, sursa instagram

Maria Constantin a dezvăluit care este secretul ei pentru un corp de invidiat. Cum se menține artista într-o formă de zile mari?

Maria Constantin este una dintre cele mai atrăgătoare artiste din România. Vedeta se bucură de o frumusețe aparte și de un corp de invidiat. Mulți s-au întrebat cum de reușește vedeta să se mențină într-o formă fizică de invidiat. 


Maria Constantin a dezvăluit care este regimul ei alimentar și ce consumă încă de la prima oră a dimineții. 


„Dimineața îmi fac un mic dejun copios, cu pâine prăjită, ou ochi prăjit, avocado. La prânz sunt înnebunită după supele cremă. Prefer supa cremă de ciuperci, care se prepară rapid și este și sănătoasă. Iar cina încerc să fie mai slab calorică. Și optez pentru o salată de spanac, cu bucățele de brânză slabă, nuci, rodie, semințe. În general îmi plac legumele. Și mai consum pește foarte mult. În topul preferințelor se afla somonul”, a explicat vedeta pentru Click


Maria Constantin are interzis de la medic să rămână însărcinată. Artista a dezvăluit care este motivul.


Artista nu a fost multumită de bustul ei mai ales după ce a născut, motiv pentru care a decis să treacă pragul medicului estetician, acolo unde și-a pus silicoane.


Rezultatul a fost pe măsura așteptărilor artistei. Cu toate astea, medicii au venit și cu o veste mai puțin bună. Aceștia i-au interzis Mariei Constantin să rămână însărcinată timp de un an. Doctorii i-au explicat artistei că dacă va rămâne însărcinată există riscul ca operația să se deschidă sau chiar ca implantul să se întoarcă.


„Un an nu voi face copil. Poate singurul inconvenient este că nu pot dormi pe burtă, ci doar pe spate şi nu prea e confortabil. Uşor, uşor încep să mă descurc singură, doar pe cap mă spală iubitul meu”, a spus artista, potrivit sursei citate mai sus. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel