Maia Morgenstern se afla la o nuntă cu niște medici în timpul exploziei din Crevedia. Ce a urmat imediat după: Fără discuții, fără comentarii

Data publicării:
Maia Morgenstern, captură YouTube
Descriere foto: Maia Morgenstern, captură YouTube

Actrița Maia Morgenstern a spus ce au făcut, după explozia din Crevedia, medicii alături de care se afla la o nuntă.

Artista se afla la o nuntă când, deodată, vede că parcă s-a golit sala. Fără multe discuții, fără explicați. Medicii fuseseră chemați la datorie, în urma tragediei de la Crevedia, și au plecat să salveze vieți.

„Ieri am fost la petrecere, mare petrecere. Cu caracter privat, sărbătoare cu bucurie, eveniment important. Hai, să n-o mai fac pe misterioasa: nuntă! Și la nuntă, ca la nuntă! Veselie mare, bucurie, chef! Cum e normal, cum e bine.

Cum avem și dorința și nevoie, din când în când. Da, avem nevoie să petrecem, să chefuim, să dansăm, hai să jucăm, să chiuim. Ia te uită: cum nu mă lasă autocorrectul să scriu "chiuim"! Tot îmi iese chinuim. În fine: am chiuit! Că de chinuit, nu chinuim destul.

La nuntă, ca la nuntă! Lume multă, Veselie, dans, mâncare bună, băutură, lăutari. Mirii frumoși, nașii fericiți, rude apropiate, rude îndepărtate, prieteni dragi. Prieteni de tot felul! Prieteni de familie, prieteni de-o viață, sau prieteni noi... oameni... Nuntașii! Noi toți! Petreceam fericiți: nuntă, bă! Muzică bună, glume. Râsete. Și iar dans, joc și voie bună. În cel mai bun sens. Și eu? Și eu jucam de mama focului; cam într-un picior (că am fractură de menisc!) da' nu-i nimic”, a transmis Maia Morgenstern. 

 

Citește continuarea  pe DC News. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel