Mara Bănică și Alex Bogdan au părăsit emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de-aici!”: „Îmi pare tare rău! Voiam să mai stau!”

Data actualizării: | Data publicării:
captură video Pro tV
Descriere foto: captură video Pro tV

Doi concurenți au părăsit Republica Dominicană, după ce au fost eliminați din show-ul de supraviețuire. 

Ediția emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de-aici” de pe 29 septembrie a adus din nou două eliminări neașteptate. Este vorba despre Mara Bănică și despre Alex Bogdan, care și-au luat la revedere de la colegii lor și su părăsit jungla. În timp ce actorul și-a dorit această eliminare, jurnalista nu a fost deloc pregătită pentru acest sfârșit. Când a aflat faptul că se va întoarce acasă, în România, Mara Bănică a izbucnit în lacrimi și și-a exprimat regretul cu privire la aceasta eliminare neașteptată. 

„O să-mi lipsească multe lucruri. Îmi pare tare rău! Voiam să mai stau! Adică mă bucur că merg acasă la copii, dar voiam să mai stau. Am trecut prin toate emoțiile: am râs, am plâns, dar mi-a plăcut. Până la urmă suntem, cum spunea poetul,  o pată de sânge care vorbește. M-am împins, m-am împuns, m-am certat, iar am râs, iar am plâns... Asta e”, a declarat Mara Bănică în cadrul emisiunii. 

Alex Bogdan a cedat psihic și a strigat „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”

Alex Bogdan este al doilea concurent care nu a mai făcut față presiunilor psihice la care a fost supus în junglă, motiv pentru care a ales de unul singur să părăsească competiția.

”Nu sunt în cel mai bun punct al meu, am uitat că sunt un luptător. Am acceptat provocarea acestei emisiuni gândindu-mă că e mai mult legată de jocuri și de fobii, și mult mai puțin despre mine într-un spațiu cu oameni pe care nu-i cunosc și nu știu cum să reacționez. Vă invidiez că aveți puterea să rămâneți, vreau să rămâneți, dar pentru mine ultimele trei zile au fost un chin. Am început să am atacuri mari de anxietate și nu am știut să trec peste chestia asta, m-am luptat cu ea câteva zile. Cursa s-a încheiat! Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a spus acesta în cadrul emisiunii.

În timp ce colega sa de tabără, Mara Bănică s-a arătat a fi extrem de afectată din cauza eliminării, actorul era în culmea fericirii dezvăluind, în exclusivitate, faptul că își va cere iubita de soție. 

„Mă duc acasă, mă pup cu Căti 3 zile. Tac trei zile și mă sărut cu ea. Îi pun inelul pe deget, îl iau din aeroport. Da, o să o cer de nevastă. Și după mă apuc de treabă. Simt că am stat trei ani degeaba. ”, a declarat el.

Chef Salvo Lo Castro, detalii din culisele emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”: „Ce văd oamenii la televizor e doar 50% din ce se întâmplă” / EXCLUSIV

Răzvan Botezatu este primul concurent care a cedat psihic și s-a autoeliminat

În ediția de pe 22 septembrie a emisiunii de pe Pro TV, toate vedete au rămas surprinse să vadă că unul dintre colegii lor de tabără a cedat psihic și vrea să părăsească competiția. Concret, este vorba despre Răzvan Botezatu, care nu a mai suportat presiunile venite din partea celorlați concurenți și a decis să părăsească competiția. 

”Nu pot să trăiesc cu astfel de oameni, mi-e groază că vine iar o noapte, nu mă pot monta psihic să fac față acestor oameni care sunt toți răi. Am trecut prin prea multe, poate e greșeala mea că sunt prea sincer și spun ce gândesc la primul instinct, poate că sunt prea vulcanic... Este cel mai bine pentru mine. Ideea este că vreau să strig „Sunt celebru, scoate-mă de-aici!” Sunt cu psihicul la pământ”. Este cel mai bine pentru mine, nu mai am răbdare nici să aștept eliminările. Nu vreau ca cei de acasă să mă considere un laș, nu am făcut-o din dovadă de lașitate. Sunt puțin dezamăgit de mine, pentru că simt că puteam mai mult, doar că psihicul meu e praf, din cauza presiunii din tabără. Nu mă mai pot redresa deloc. Îmi pare rău că o las pe Lidia aici.”, a declarat Răzvan Botezatu în cadrul emisiunii de supraviețuire.

Adela Popescu, probleme cu bona din Republica Dominicană: „Mi s-a schimbat copilul”. Ce a pățit vedeta



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel