Chef Salvo Lo Castro, detalii din culisele emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”: „Ce văd oamenii la televizor e doar 50% din ce se întâmplă” / EXCLUSIV

EXCLUSIV

Salvo Lo Castro a vorbit în exclusivitate pentru Spectacola despre experiența „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”.

„Sunt celebru, scoate-mă de-aici” este show-ul de pe Pro TV care pune la încercare toate limitele vedetelor și care le pune în fața celor mai mari frici ale lor, celebritățile trăind în jungla dominicană, printre insecte și reptile. În ediția de pe 22 septembrie, doi concurenți au părăsit emisiunea de supraviețuire: Răzvan Botezatu, care și-a cerut eliminarea singur, din cauza faptului că a cedat psihic și bucătarul chef Salvo Lo Castro, care a pierdut proba zilei. În exclusivitate pentru Spectacola, cheful ne-a dezvăluit detalii din culisele emisiunii și ne-a pus față în față cu cele mai mari frici ale sale.

„Mi-a sunat telefonul și mi s-a zis: „Am o provocare pentru tine” și mi-a propus să facem reality show-ul acesta. Am acceptat, este o experiență nouă în viață. De aici a luat naștere totul.

Colegii m-au primit foarte bine, pentru că nu am intrat cu mâna goală, am intrat cu făină, cu zahăr, sare, piper, miere și cu ouă. Sunt două tabere: cea a Plăcerilor și a Belelelor, eu am ajuns în tabăra Plăcerilor cu mâinile pline de marfă. Le-am pus acolo, am pregătit paste, sosuri. Eu de obicei nu mâncam mult și mai lăsam și pentru colegii mei.”, a declarat Salvo Lo Castro în exclusvitate pentru Spectacola. 

Chef Salvo Lo Castro le-a gătit vedetelor de la Hollywood. Cu ce preparate i-a dat pe spate pe Robert De Niro, Anthony Hopkins și pe Tom Cruise: ”În fiecare zi a vrut chiftele”/ EXCLUSIV

„Eu toată viața m-am temut de șobolani”

Și, pentru ca încercarea să fie și mai grea, celebritățile au fost puse în cadrul emisiunii față în față cu cele mai mari frici cu care acestea au plecat din România. În cazul lui Salvo Lo Castro, șobolanii au fost cei care i-au făcut probele mai grele, dar nu imposibile.

„Cea mai grea probă a fost cea în care am fost pus într-o cutie de lemn, unde au aruncat pe mine 30 de șobolani, șerpi. Eu toată viața m-am temut de șobolani și mi-a trecut această frică. Acolo m-au aruncat printre șobolani și, dacă câștigam, mâncam, dacă nu, nu. În plus, dacă câștigi te pui bine și cu colegii tăi, pentru că aduci de mâncare. Primim fix ce se vede la televizor: 80 de grame de orez pe zi și un cartof și e normal că nu-ți ajunge. Așadar, nu te mai interesează de frici, vrei să câștigi ca să mănânci.

Foarte greu este și să locuiești în junglă, fără nimic, fără telefon, fără ceas și nu știi ce oră este, nu știi la ce oră te trezești sau te culci, tu trăiești așa doar uitându-te la cer și încerci să-ți dai seama, nu știi nimic de la persoanele dragi. Ce văd oamenii la televizor e doar 50% din ce se întâmplă, pentru că efectiv e mai greu în realitate. Viermi, tarantule pe tine. Este foarte greu să dormi și pe acel lemn, pentru că nu dormi bine. Eu am stat 10 zile în junglă, am trecut prin trei probe, dintre care pe două le-am câștigat.”, ne-a mai spus bucătarul chef. 

Cum arată o zi din jungla dominicană

„O zi din junglă începe când te trezești, nu știi ce oră este, te speli pe dinți, mergi la baie, după vine mașinuța care te cheamă la niște jocuri. După, te reîntorci în junglă, discuți cu ceilalți din echipă anumite lucruri din viața privată, profesională și așa trece timpul. Ziua trece foarte greu, trebuie să inventezi activități. Eu am cântat, am făcut spectacole, trebuie să faci ceva ca să treacă ziua.”, a mai spus Salvo Lo Castro.

Poate te interesează și: Cum gătești corect creveții: „Dacă îi lași prea mult, devin tari ca lemnul”. Rețeta specială de paste cu creveți a bucătarului Salvo Lo Castro / EXCLUSIV

 

„Am legat  prietenie foarte frumoasă cu Lidia Buble”

Când vine vorba de prieteniile legate în jungla dominicană, bucătarul chef ne-a spus că cel mai s-a înțeles cu artista Lidia Buble. 

„Am legat  prietenie foarte frumoasă cu Lidia Buble, am găsit o prietenă, o persoană foarte mișto, simplă. Eu mă cunosc foarte bine și cu Giani Kiriță, ne cunoaștem de ani de zile, dar acolo am stat foarte mult cu Lidia. 

Nu m-am înțeles deloc cu Cristian Mitrea, cu Mara Bănică m-am certat pentru miere, doar că eu după ce mă cert cu cineva, după 12 secunde îmi trece și alte certuri nu am avut. Am rămas cine sunt, cu o educație în spate.”, a încheiat acesta.

Citește și: „Am oprit filmările complet”. Ce se va întâmpla cu emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, după ce un uragan a lovit insulaGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 23 sep 2022, 10:48 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience