Mara Bănică, relație specială cu Cătălin Măruță. Ce nu s-a văzut la televizor: „Mi-a mângâiat sufletul”

Data actualizării: | Data publicării:

Mara Bănică a vorbit despre relația pe care a consolidat-o cu Cătălin Măruță, când a fost invitată în platoul emisiunii pe care acesta o prezintă. 

Mara Bănică a trecut printr-o grea încercare zilele trecute. Tatăl jurnalistei s-a stins din viață, lăsând un gol imens în inima sa. Chiar dacă vedeta știa că părintele ei se confruntă cu probleme de sănătate, aceasta nu se aștepta ca tragedia să se întâmple atât de curând. Cei doi au avut o relație extrem de apropiată, aceasta având doar cuvinte de laudă la adresa tatălui ei, care i-a „predat” cele mai importante noțiuni ale vieții. Invitată în emisiunea „La Măruță”, de pe Pro TV, pentru a vorbi despre această durere pe care o simte acum în suflet, vedeta a fost copleșită de empatia și bunătatea prezentatorului. Concret, Mara Bănică spune că soțul Andrei Măruță a consolat-o minute în șir, după ce s-a ieșit din direct, întrucât aceasta nu-și putea reveni din durere. 

„N-aș fi bănuit niciodată cum e Măruță. Atât de omenos, empatic și sensibil. Un om discret de sensibil. Mi-a mângâiat sufletul minute întregi după ce am ieșit din direct, cu o căldură și o sinceritate pe care rar mi-a fost dat să o găsesc la oameni.…”, a scris Mara Bănică pe Facebook.

 

Motivul pentru care tatăl Marei Bănică s-a stins din viață

Mara Bănică a povestit cu o mare durere în suflet cum tatăl ei s-a stins din viață, din cauza problemelor cu care a rămas, în urma infectării cu COVID-19. Bărbatul a refuzat să facă investigațiile necesare, pentru a vedea dacă a fost afectat organismul în vreun fel, motiv pentru care corpul a cedat. În acest sens, jurnalista trage un semnal de alarmă asupra neglijenței pe care oamenii o au în ziua de astăzi și le recomandă tuturor să meargă din timp la spital.

„A murit dintr-o banală pneumonie în 2022 și îi rog pe toți cei de acasă să-i convingă să facă acea radiografie la plămâni dacă au făcut COVID. Tata nu a mers, mama a mers. Rămâne o pojghiță pe plămâni la unii oameni și trebuie îndepărtată simplu, cu un tratament, dacă nu știi de ea la prima răceală riști să mori de bronhopneumonie. Asta a pățit tata. A avut COVID de două ori, a doua oară a dus-o pe picioare, prima dată a fost mai greu. A răcit, spunea că l-a tras curentul, că îl doare intercostal, i-am dus pastile de dureri, se ridica, a scos și câinele. Până într-o zi când mama mi-a spus că nu s-a putut îmbrăca și că a chemat ambulanța. Erau deja două ambulanțe la noi acasă, respira 75% și a ajuns la spital. A ajuns direct la ATI, intubat. 

Doctorii de acolo nu ne-au ascuns nimic. Era a doua chestiune, cum îi spun mamei, că toate sunt la tine pe umeri. Nu i-am ascuns nimic, eu conștientizam că este foarte grav și că nu va trăi. Dacă am fi știut că are pneumonie, dacă ar fi avut simptome”, a mărturisit Mara la emisiunea La Măruță, de la PRO TV.

Mara Bănică, DIETA pe o săptămână. Legumele fac legea

Tatăl Marei Bănică, diagnosticat cu cancer

Tatăl vedete a fost diagnosticat cu cancer, chiar în ziua în care aceasta a aflat că este însărcinată. Vedeta își dorea pe atunci extrem de mult un copil, chiar dacă relația cu tatăl său nu a rezistat în timp, însă nu s-a putut bucura de această veste la maximum, pentru că i-a fost umbrită de diagnosticul crunt pe care-l primea părintele său. 

„A avut multe cumpene la viața lui, a avut un cancer foarte avansat și a scăpat. A avut un cancer la vezică în stadiul IV, grav, nu a făcut o zi de citostatice. Înainte de ultima operație, pe pat, tot încerca să-și ceară iertare, să-mi spună niște lucruri, acum 12 ani, eram însărcinată cu Dima în trei luni. Eu simțeam că vrea să facă un moment din ăsta și îi ziceam să mă lase în pace, că ne revedem și mi-a spus așa: << Îmi cer iertare pentru că atunci când ți-am dezvoltat dragostea pentru cărți, pentru literatură, am uitat să-ți spun că poveștile din cărți sunt ficțiune>>. Sunt multe lucruri pe care tata mi le-a întipărit în minte și sper să mi le pot aminti pe toate, să le pot spune și eu copiilor mei”, a mai dezvăluit vedeta.

Mara Bănică a rupt prietenia cu Bianca Drăgușanu: „M-a dezamăgit. Noi am fost foarte apropiate”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel