Mara Bănică, în doliu. Tatăl jurnalistei a murit: „Suntem șocați. Muți de durere”

Data publicării:
Sursa foto: Mara Bănică, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Mara Bănică, Facebook

Mara Bănică nu-și poate reveni, după ce tatăl acesteia s-a stins din viață.

Mara Bănică trece prin clipe cumplite, după ce tatăl său s-a stins din viață pe parcursul zilei de astăzi. Jurnalista a dat vestea cea tristă pe rețelele de socializare, acolo unde s-a arătat a fi extrem de șocată, din cauza acestui eveniment neprevăzut. Aceasta își arată toată admirația și iubirea față de bărbatul care a crescut-o și nu are cuvinte să-și descrie durerea pe care sufletul său o simte în această perioadă grea. 

„Tata s-a stins astăzi dimineață. Suntem șocați. Anesteziați. Muți de durere. Îl vom depune mâine, la ora 14.00, la biserica Sfântul Gheorghe Nou. Slujba de înmormântare va fi sâmbătă, la ora 12.00, la biserică. Dumnezeu să te Ierte și să te Odihnească, tati! Te iubesc până la cer, acolo unde te-ai dus acum, și înapoi. Îți mulțumesc pentru tot ce sunt. Pentru că tot ce sunt îți datorez ție.”, a scris Mara Bănică pe Facebook. 

Tatăl Marei Bănică, diagnosticat cu cancer

Mara Bănică povestea recent cum a aflat de faptul că tatăl său a fost diagnosticat cu cancer, chiar în ziua în care aceasta a aflat că este însărcinată. Vedeta își dorea pe atunci extrem de mult un copil, chiar dacă relația cu tatăl său nu a rezistat în timp, însă nu s-a putut bucura de această veste la maximum, pentru că i-a fost umbrită de diagnosticul crunt pe care-l primea părintele său. 

"Eram într-o relaţie în America cu un băiat care era român, după vreo lună, m-a întrebat dacă mai vin.

I-am spus că nu pentru că m-am îndrăgostit. Şi mă îndrăgostisem recunosc. Am avut o relaţie de câţiva ani, nu ştiu de ce s-a terminat. Bărbaţii nu îşi doresc nici femei deştepte şi nici puternice. Nu există bărbat ca nu înşală, nu s-a născut. Există femei care să nu caute. Eu am zis clar că dacă până la 35 de ani nu mă căsătoresc, eu fac un copil, ceea ce am făcut. Dima ştie că are un alt tată biologic, nu va avea o surpriză mai târziu. Nu am avut o relaţie cu acest om, nu eram din acelaşi mediu social. Am pus punct poveştii repede, după o lună. Tată meu s-a îmbolnăvit de cancer şi eu am aflat că sunt însărcinată. Părintele mi-a zis că dacă eu iau o viaţă îmi ia şi Dumnezeu o viaţă", a spus Mara Bănică în trecut, potrivit wowbiz.

Mara Bănică, DIETA pe o săptămână. Legumele fac legea

Mara Bănică, relație specială cu tatăl său

Nu este întâmplător faptul că vedeta suferă extrem de mult acum, pentru că, nu doar o dată, aceasta și-a arătat public admirația față de tatăl ei. Mara Bănică și-a apreciat extrem de mult tatăl, care a învățat-o și a ajutat-o să descopere lumea, în cel mai frumos mod posibil.

„Îi datorez tot. M-a învăţat să merg, să înot, să pescuiesc, să citesc cartea şi abia apoi să văd filmu. M-a învăţat să râd, m-a mângâiat când am plâns. Mi-a arătat marea pentru prima oară. A trăit doar pentru mine mai mult de jumătate din viaţa lui. Tata împlineşte în noaptea asta 70 de ani. “La Mulţi Ani, puştiule! Te iubesc”, a scris jurnalista pe rețelele de socializare, în trecut. 

VEZI și: Mara Bănică, intervenție rară, la nivelul feței. Ce îmbunătățire a ales să-și facă vedeta



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel