Mara Bănică, cu ochii în lacrimi, din cauza fiului ei: „I-am zis, te implor, nu mai spune așa ceva”

Data publicării:
Mara Bănică, captură video Youtube/ JORGE OFFICIAL
Descriere foto: Mara Bănică, captură video Youtube/ JORGE OFFICIAL

Mara Bănică a dezvăluit ce educație își dorește să-i ofere băiatului său, care a atins vârsta adolescenței.

Mara Bănică este astăzi o mămică extrem de mândră și fericită a doi copii, un băiat și o fată. Dacă a doua este încă micuță și îi permite mamei sale să se bucure de această etapă minunată în cele mai optime condiții, băiețelul vedetei a ajuns în pragul adolescenței, etapă destul de greu de gestionat de către jurnalistă. Aceasta spune că se întâlnește în fiecare zi cu noi provocări, dezvăluind care este ultimul lucru care a adus-o chiar în punctul de a plânge. 

„Acum băiatul e la faza în care îmi spune „Boss”. Aseară am început să plâng, i-am zis „Te implor, nu mai spune așa”, eu sufăr, eu sunt „mămuca” ta, mi-e dor să-l iau în brațe, a crescut...

Eu sunt severă cu el, pentru că țin foarte mult la ora de somn, chiar și la 14 ani. Eu cred că mintea, creierul la un copil, la un individ în creștere până la 12 noaptea e foarte important. Copilul meu a dormit la prânz până la 10 ani.”, a declarat Mara Bănică, în cadrul podcastului realizat de Jorge.

Citește și: Mara Bănică, la un pas de moarte: „Am fost în comă 3 zile. Părinților mei li s-a spus că am 1% șanse să supraviețuiesc”

Regulile pe care i le impune fiului ei

Chiar dacă are vârsta de 14 ani, băiatul Marei Bănică are, în continuare, de respectat câteva reguli extrem de stricte, mai ales când vine vorba de ora de somn. Vedeta spune că încearcă să-l priveze în fiecare seara pe acesta de „micile tentații”, care îl țin, de regulă, treaz pe timpul nopții.

„Încerc să-l culc la 9, am avut meciuri. Se confiscă tot din cameră, în momentul în care el merge la somn. Îi confisc 2 playstation-uri. Eu îi zic „predă sculele”. Și apare laptop, telefon și altele. Noi aveam un telefon mai vechi lăsat în casă. I-am zis ca de obicei să predea sculele, iar a doua zi nu am putut să-l trezesc la 8 dimineața. Mi-a zis că nu a putut să doarmă, pentru că a avut un coșmar. Omul își luase telefonul ăla și stătea pe el până la 3, 4 dimineața, mi-a trebuit ceva să mă prind.”, a continuat Mara Bănică.

Citește și: Adevărata față a lui Cătălin Măruță. Mara Bănică rupe tăcerea

Cea mai mare temere a vedetei

Există însă și o temere cu care trăiește Mara Bănică și care se amplifică, pe măsură ce băiatul său crește. Este vorba de consumul de droguri în rândul tinerilor, fenomen din ce în ce mai îngrijorător în țara noastră și nu numai.

„Am un copil care știe să deschidă gura când intrăm undeva, știe să zică „Bună ziua” tare, știe să spună „mulțumesc”, știe să vorbească corect, știe să se ridice în autobuz să lase locul, este la un liceu foarte bun, contează ce anturaj are. Fac prostioare, dar nu la nivelul liceenilor, cu droguri, de asta mi-e cel mai frică în momentul ăsta, pentru că sunt prezente în toate liceele din România.”, mai spune ea.

Citește și: Fiica lui Sergiu Costache, afectată de scenele intime ale tatălui său din Clanul: „S-a supărat tare, a plâns”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel