Fiica lui Sergiu Costache, afectată de scenele intime ale tatălui său din Clanul: „S-a supărat tare, a plâns”

Data publicării:

Sergiu Costache a povestit despre cum a perceput fiica sa scenele filmate de personajul său în „Clanul.”

Majoritatea actorilor din „Clanul”, serialul fenomen de pe Pro TV, se mândresc și cu niște familii frumoase, iar acest lucru este valabil și în cazul lui Sergiu Costache, care are o fetiță minunată în vârstă de 7 ani. Și, pentru că a fost mare curiozitatea să știe unde joacă tati și unde își petrece tot timpul, atunci când pleacă de acasă, cea mică a fost lăsată de părinți să urmărească producția atât de îndrăgită în rândul publicului. Spre surprinderea actorului, aceasta nu a perceput prea bine anumite scene, precum ar fi cele în care personajul Sergiu are anumite scene intime cu partenera sa din film, Ileana.

„Când plec de aici mă duc să văd ce-i mai gătesc fetiței, are 7 ani. Se uită la televizor. A fost puțin supărată văzând scena pe care am avut-o cu a mea colegă Ileana din film, în care eram puțin mai apropiați. S-a supărat tare, a plâns. A început să plângă, a fost un moment mai delicat, acum e mai sensibilă treaba, dar se și alintă, și-a dat seama, a înțeles că este un rol și că tati nu pleacă de acasă. Nu am apucat să-i spun înainte, cred că eram plecat, era soacra mea acasă, dar nu mă așteptam, am crezut că înțelege. Așa s-a întâmplat și când am avut o scenă mai dură cu Tătuțu, s-a supărat foarte tare, cum să-l bată pe tati? Încă e între la vârsta asta, nu înțelege foarte bine.”, a declarat Sergiu Costache, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

„Tot Sergiu mi-a povestit într-o zi că într-unul dintre episoade murea un personaj și era destul de brutal și de șocant ca impact, și îmi povestea că se speriase „Aoleu, a murit pe bune, tati?”, a completat și Denis Hanganu.

„Era vorba de Răzvan Oprea, l-am sunat atunci, i-am arăta fetiței că nu a murit.”, a încheiat Sergiu.

Citește și: Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sergiu Costache, actorul preferat al Liei Bugnar

Sergiu Costache este un actor extrem de talentat, iar acest lucru a fost remarcat chiar de Lia Bugnar, care ne spune faptul că el este „slăbiciunea sa”, când vine vorba de actorii din Clanul. Scenarista s-a arătat a fi de-a dreptul fascinată de acesta, însă și de alte nume care au contribuit la succesul de care se bucură serialul.

„Sergiu Costache, sunt leșinată după el, în film îl joacă chiar pe Sergiu. El e slăbiciunea mea, dar sunt mulți absolut foarte buni. Nu mai zicem da Carmen Tănase, George Mihăiță, că deja merg pe cărare bătută, dar Mădălina Craiu este o actriță fenomenală, îmi pace foarte tare de Vasile Toma, care e jurnalistul prieten cu Mădălina. E un actor pe care-l știu din facultate și care era senzațional, nu l-am mai văzut de atunci, a dispărut și când am văzut jurnalistul zic unde dăm de Vasile, el trebuie să- facă. 

M-a sunat Carmen să mă întrebe cine e băiatul ăla, pentru că e atât de bun, eu nu mai pot de bucurie. Cum este și chestorul, Daniel Popa, e un actor atât de rafinat și bun. Sunt mulți actori buni.. Cristian Bota, e foarte bun, dar nu mai vorbim de personajele principale și de tot, dar Sergiu este slăbiciunea mea.”, a declarat Lia Bugnar, în exclusivitate pentru SSPECTACOLA.

Citește și: Motivul uimitor pentru care Lia Bugnar nu se uită niciodată la „Clanul”: „Nu văd ce am scris. Mi-e frică, nu pot”

Vă invităm să urmăriți un interviu acordat de Denis Hanganu pentru Spectacola:



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel