Adevărata față a lui Cătălin Măruță. Mara Bănică rupe tăcerea

Data publicării:

Mara Bănică a vorbit despre relația pe care o are cu Cătălin Măruță. 

Recent, Mara Bănică a fost invitată în cadrul podcastului „Vorba lu' Jorje”, acolo unde a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate despre Cătălin Măruță. Vedeta a dezvăluit ce relație are cu prezentatorul TV, deși au lucrat la televiziuni diferite. 

Adevărata față a lui Cătălin Măruță

Mara Bănică susține că prezentatorul TV i-a fost ca un pansament pentru suflet, în momentul în care tatăl său s-a stins din viață. Cu toate astea, vedeta recunoaște că, la început, l-a judecat  greșit pe Cătălin Măruță, însă a descoperit un om minunat, cu un suflet mare. 

„Mie, Cătălin Măruță mi-a fost pansament pentru suflet, în momentul în care l-am pierdut pe tata. Mi-a făcut o așa onoare să merg cu mama să vorbesc despre tata la Pro TV și toată viața mea, pentru mine o să fie important, indiferent de ce ar spune oricine. Acum, analizând niște situații din trecut, dincolo de concurență, chiar la un moment dat eram pe același interval orar și creează niște frustrări de o parte și de cealaltă, depinde ce emisiune mergea mai bine. Dincolo de asta, eu cred că l-am și judecat înainte de a-l cunoaște pe Cătălin Măruță și cred că și el la fel pe mine. Cred ca lucrul acesta mi se întâmplă cu foarte multă lume. Pentru mine, Cătălin Măruță este un om deosebit. A fost îngrozitoare perioada asta prin care a trecut cu copiii, cu filmul. Să stai să judeci un copil , nu înțeleg, este pe banii lu tac-su filmul, vedeți-vă de treabă! Oamenii depășesc niște bariere”, a spus Mara Bănică, în cadrul podcastului „Vorba lu Jorje”.

Tatăl Marei Bănică a fost răpus o pneumonie

Tatăl Marei Bănică s-a stins din viață în anul 2022, după ce a fost diagnosticat cu pneumonie. Bărbatul fusese infestat de două ori cu COVID.

„A murit dintr-o banală pneumonie în 2022 și îi rog pe toți cei de acasă să-i convingă să facă acea radiografie la plămâni dacă au făcut COVID. Tata nu a mers, mama a mers. Rămâne o pojghiță pe plămâni la unii oameni și trebuie îndepărtată simplu, cu un tratament, dacă nu știi de ea la prima răceală riști să mori de bronhopneumonie. Asta a pățit tata. A avut COVID de două ori, a doua oară a dus-o pe picioare, prima dată a fost mai greu. A răcit, spunea că l-a tras curentul, că îl doare intercostal, i-am dus pastile de dureri, se ridica, a scos și câinele. Până într-o zi când mama mi-a spus că nu s-a putut îmbrăca și că a chemat ambulanța. Erau deja două ambulanțe la noi acasă, respira 75% și a ajuns la spital. A ajuns direct la ATI, intubat. 

Doctorii de acolo nu ne-au ascuns nimic. Era a doua chestiune, cum îi spun mamei, că toate sunt la tine pe umeri. Nu i-am ascuns nimic, eu conștientizam că este foarte grav și că nu va trăi. Dacă am fi știut că are pneumonie, dacă ar fi avut simptome”, a mărturisit Mara la emisiunea La Măruță, de la PRO TV.

Citește și: Eugenia Șerban, dezvăluiri dureroase despre fiul său, dependent de substanțe interzise. Actrița a izbucnit în lacrimi: „Am ales să iau ordinul de protecție”

Visul premonitoriu pe care mama lui Mădălin Ionescu l-a avut despre tatăl Cristinei Șișcanu: „Tata a anunțat-o pe mama mea că socrul meu se va stinge”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel