Mănâncă și nu se îngrașă. Metoda prin care Andreea Raicu își păstrează silueta impecabilă în vacanță: „Totul se schimbă. Ar trebui să încerci”

Andreea Raicu a dezvăluit tehnica ei prin care reușește să se bucure de tot felul de bunătăți în concediu, fără să regrete.  

Andreea Raicu se află în concediu zilele acestea, în Grecia, unde, știm cu toții, mâncare poate face orice mofturos să devină pofticios. Cu toate astea, vedeta spune că a descoperit o metodă prin care își șine poftele în frâu. 


„Sunt vacanțe în care îmi place să stau, pur și simplu, fără să fac nimic, doar să mă odihnesc, să nu am niciun plan. Acesta este modul în care îmi încarc bateriile. Așa a fost și această perioadă. Am stat la plajă, am dormit, am citit, am făcut sport, am meditat și am mâncat sănătos și gustos.

Nu, ultima parte nu a fost o corvoadă, pentru că de când am citit Revoluția Glucozei, mi-a devenit mai ușor să nu ciugulesc (ceea ce uneori mi se pare dificil). Cu o salată înainte de fiecare masă, totul se schimbă. Ar trebui să încerci. Și, cel mai important, nu am lucrat DELOC! Aveam nevoie de asta. Sunt curioasă cât îți ia ție să te deconectezi și să stai pur și simplu fără să faci nimic”, a scris Andreea Raicu, în mediul online.


Cum arată meniu de concediu al vedetei

Dietă nu există în vacanță, dar echilibrul și starea de bine ar trebui să primeze oricând 

De aceea oriunde m-aș duce și oricâte tentații aș avea în față, sunt câteva reguli de la care nu mă abat niciodată:

1) La mic dejun trebuie să am curcubeu în farfurie. Gust din toate fructele proaspete (le combin cu migdale și nuci) și-mi iau energie și vitamine pentru toată ziua, oricâte ture de piscină aș da 

2) La prânz mă joc cu mai multe opțiuni: ceviche, salată mare cu de toate, fructe de mare pe grătar… depinde ce-mi face cu ochiul.

3) Cină ar trebui să fie cea mai light pentru că somnul de vacanță e atât de dulce și nu vreau să-l stric punându-mi corpul să lucreze peste program pentru o digera mese grele.

Dacă e să rămâi cu un singur lucru din tot ce ți-am spus mai sus, acela ar fi să-ți asculți corpul. Eu nu-mi impun nimic cu strictețe, dar îmi place să am grijă de mine, să mă simt bine.

Sigur că o să-mi iau o înghețată dacă am chef (deși știu că lactoză nu-mi prieteste deloc), sigur că mai gust niște tzatziki cu pâine (deși glutenul e no-go pentru mine), dar am mereu grijă să fac totul cu moderație.”, a transmis vedeta pe rețelele de socializare. 

Vedeta a renunțat complet la carne

Un alt secret al Andreei Raicu este faptul că aceasta a renunțat la consumul de carne cu ani de zile în urmă. 

„Nu mănânc carne. Am început cu un post acum opt ani și mi-am dat seama că aveam o stare extraordinară de bine și atunci am renunțat la toate enzimele pe care le luăm că să diger carnea mult mai bine. Practic, am stat și mi-am ascultat corul. Fac parte dintr-o familie în care atunci când venea Crăciunul cumpărăm carnea de porc, legumele, salatele și pastilele de bilă pe care trebuia să le luăm pentru că mâncăm foarte mult. Dar nu-i mai bine să nu mai mâncăm atât de mult, că să nu mai fim nevoiți să luăm acele pastile? Cred că e foarte important să lucrăm mai mult la cauza și nu la efect, pentru că noi avem un corp foarte deștept care ne da semnale atunci când ceva nu este în regulă”, declara ea în trecut, potrivit cancan.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 15 aug 2023, 11:24 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience