Managerul trupei Asia o dă în judecată pe Irina Nicolae? „Am apelat la un avocat”

Data publicării:
Fetele de la ASIA îi dau replica Irinei Nicolae, după ce le-a acuzat că au exclus-o: „Nu facem o reuniune. Noi mergem mai departe”. Foto Spectacola / Instagram
Descriere foto: Fetele de la ASIA îi dau replica Irinei Nicolae, după ce le-a acuzat că au exclus-o: „Nu facem o reuniune. Noi mergem mai departe”. Foto Spectacola / Instagram

Florin Ionescu, managerul trupei Asia, lansează un atac direct asupra Irinei Nicolae. 

Scandalul reunirii trupei Asia pare a fi departe de a se termina. Irina Nicolae, fosta membră, susține în continuare faptul că nu a fost invitată la concertul de reunire, deși aproape toate meritele pentru succesul trupei îi sunt atribuite și ei, spune ea. Acest lucru l-a înfuriat peste măsură pe managerul trupei  Asia, Florin Ionescu, care spune că și-a angajat deja un avocat care să îl protejeze de aceste neadevăruri spuse de Irina peste tot în spațiul public. 

„Aș vrea să îi transmit să își vadă de familia ei și de treaba ei și să nu arunce cu noroi, să nu discute despre persoana mea si de trupa din care a făcut parte absolut deloc pentru că eu nu discut despre alte persoane și despre alte familii și nici fetele din componenta prezentă a trupei.

Nu mă interesează alte discuții referitoare la familia mea. Inclusiv în podcastul la care a fost invitată. Eu vreau să anunț pe această cale că noi vrem să facem un eveniment frumos, să reunim această trupă și nu ne interesează intrigile și scandalurile care s-au declanșat conform unei păreri a unei foste membre a formației, care crede că ar fi trebuit să fie invitată. Nu trebuia să fie invitată absolut deloc pentru că nu vom face o aniversare. Ca să opresc aceste lucruri am decis să apelez pe cale legală, la un avocat, pentru a opri toate aceste discuții, atât despre familia mea cât și despre trupa A.S.I.A.”, a declarat Florin Ionescu, managerul trupei Asia, potrivit click!.

Citește și: Câți bani va cere trupa Asia pentru 45 de minute de show: „Nu pot funcționa fără acest onorariu”

Florin Ionescu, atac direct către Irina Nicolae

Mai mult, în urmă cu ceva timp, când trupa avea să anunțe concertul de reunire din luna martie, Irina Nicolae a postat o poză pe rețelele de socializare cu un bilet, semn că ea deja și-a rezervat intrarea în sală, într-o notă ironică. Pe această cale, Florin Ionescu îi transmite acesteia faptul că oricând se poate răzgândi și își va primi banii înapoi.

„Sunt foarte mulți oameni și fani ai acestei formații care vor să vină la acest eveniment cu zâmbetul pe buze și cu bucuria de a revedea această formație pe scenă. Dacă cuiva nu îi convine, își poate retrage biletul și va primi banii pe el, conform oricărei legi.”, a mai spus el, potrivit sursei citate.

Te-ar putea interes ași: Cum a aflat fiul Anemonei de la Asia că are o mamă celebră: „El nu știa. Nu am vorbit cu el despre lucrurile acestea” / EXCLUSIV

Cum s-a gândit să reunească trupa Asia

Ideea de reunire a trupei îi aparține tot acestuia, care spune că a observat succesul pe care melodiile fetelor îl au după 20 de ani de la lansare. 

„Eu m-am gândit la chestia asta după ce am fost solicitat, să zic așa, de mai multe persoane, inclusiv de Sanda, de soția mea, care a tot susținut lucrul ăsta: să refacem trupa A.S.I.A. Pentru că după ce am făcut evenimentul de la Sala Palatului, cel de 20 de ani de activitate al Ianei Novac, unde trupa A.S.I.A. a fost invitată, mi-am dat seama de faptul că e un moment prielnic și că această formație chiar are ceva de spus.

Pe lângă toate lucrurile astea, atâta vreme cât eu refac această trupă, eu o refac așa cum doresc eu și Adi Ordean, cu componentele pe care le dorim noi și cu fetele care au răspuns prezent. Mai mult de atât nu mă interesează să discut! Atâta vreme cât eu refac asta, eu decid cine va fi în această trupă mai departe. Cum până acum au decis cei doi manageri, eu și Adi Ordean, care sunt componentele acestui grup, așa decidem și acum.”, a mai spus managerul.

VEZI și: Ce spune Iana Novac, membră a trupei Asia, despre trendurile muzicale din România: „Nu m-aș vedea să cânt ceva care nu transmite nimic” / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel