Câți bani va cere trupa Asia pentru 45 de minute de show: „Nu pot funcționa fără acest onorariu”

Data actualizării: | Data publicării:
Trupa Asia, sursa foto Andreea Cercel
Descriere foto: Trupa Asia, sursa foto Andreea Cercel

Managerul trupei Asia a dezvăluit contra ce sume de bani vor cânta artistele de acum. 

Fetele din trupa Asia s-au reunit și sunt gata să le ofere fanilor concerte și seri memorabile. Pentru revenirea pe scenă, managerul trupei a fixat deja și un tarif standard, pentru un show de 45 de minute. Este vorba despre suma minimă din industrie, spune acesta, care a mărturisit faptul că membrele trupei vor accepta evenimente contra valorii de 5.000 de euro.

„Trupa ASIA a fost mereu foarte îndrăgită. Fetele au acum o revenire spectaculoasă. Am văzut că s-au vândut foarte bine biletele de la Sala Palatului.

Pentru început, ele nu pot funcționa fără acest onorariu minim, de 5.000 de euro, pentru că au și echipă și instrumentiști. În urmă cu 25 de ani, la debut, trupa ASIA lua 800 de dolari. Dar, cam cu atât erau plătite atunci toate trupele de succes ale vremii, pentru un show de 45 de minute.

Pe atunci, nu erau discrepanțele acestea mari. Acum, unii artiști iau 5.000 de euro, alții, chiar și 15.000 de euro, dacă au o echipă mai mare în spate.”, a declarat impresarul, potrivit Playtech.

Citește și: Ce spune Iana Novac, membră a trupei Asia, despre trendurile muzicale din România: „Nu m-aș vedea să cânt ceva care nu transmite nimic” / EXCLUSIV

„Anca Neacșu este foarte solicitată la zilele orașelor”

Din acest proiect, Anca Neacșu va avea cel mai mult de câștigat, a dezvăluit impresarul, care spune că artista își continuă și activitatea pe cont propriu. 

„Anca mai cântă și pe cont propriu, va merge în paralel cu ASIA. Pentru ea, revenirea trupei ASIA este un lucru bun, sunt șanse să îi mai crească și onorariul la concertele unde cântă singură. Ea câștigă acum 1.500 de euro, pentru un recital de 45 de minute, toată lumea merge pe acest timp, de 45 de minute.

Anca interpretează la nunți și piesele trupei ASIA, nuntașii vor „Ia cu tine și inima mea', dar mai are și câteva melodii din repertoriul internațional. Anca Neacșu este foarte solicitată la zilele orașelor. Acum se lucrează la bugetele pentru aceste spectacole în aer liber. Însă, ea își păstrează onorariul de 1.500 de euro și la acest gen de evenimente artistice'., a mai adăugat impresarul, potrivit aceleiași surse.

Te-ar putea interesa și: Cum a aflat fiul Anemonei de la Asia că are o mamă celebră: „El nu știa. Nu am vorbit cu el despre lucrurile acestea” / EXCLUSIV

Irina, fosta membră Asia, supărată pentru că nu a fost invitată la reuniune

Chiar dacă reacțiile fanilor au fost unele foarte bune, Irina Nicolae, una dintre fostele membre ale trupei, a reacționat dur în urma acestei vești. Artista acuză membrele actuale de faptul că nu au invitat-o și pe ea la concertul de reunire, deși ea și-a pus amprenta asupra tuturor hiturilor care au consacrat trupa.

„Eu voi fi în public, lângă voi! Pe scenă nu am fost invitată, dar vă onorez cu prezența mea în public! Realizările mele nu pot fi șterse chiar dacă nu s-a dorit prezența mea acolo! Eu sunt și voi rămâne parte din fenomenul numit A.S.I.A.! Că se vrea, că nu se vrea, succesul acestei formații va fi întotdeauna legat de numele meu! În viață poți pierde multe și ți se pot fura multe, dar demnitatea, respectul, realizările și visele vor fi întotdeauna ale tale! Vă iubesc și vă mulțumesc pentru tot!”, a fost o parte din textul publicat de Irina pe rețelele de socializare. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel