Mama Ioanei Popescu a fost diagnosticată cu o boală gravă: „Era să omoare niște copii”

Data publicării:
Ioana Popescu, captura foto Antena Stars
Descriere foto: Ioana Popescu, captura foto Antena Stars

Ioana Popescu trece prin clipe grele după ce mama ei a fost diagnosticată cu o boală crâncenă. 

Mama Ioanei Popescu a fost diagnosticată cu Alzheimer și se află internată într-un centru special. Vedeta a fost nevoită să facă acest pas deoarece starea mamei sale era din ce în ce mai gravă.


Ioana Popescu trece prin clipe grele, mai ales că mama ei nu a mai recunoscut-o. Boala de care suferă mama vedetei este într-un stadiu foarte grav, iar primele simptome au fost observat chiar de fiica ei în anul 2020. 


„Ea are acum demență de Alzheimer în stadiu foarte grav. A fost diagnosticată de foarte mulți medici, până și la INML a ajuns și a primit același diagnostic. Pe scurt, ea avea niște probleme prin 2020, am sesizat că avea niște probleme de genul că nu mai știa să folosească telefonul, nu mai știa să folosească telecomanda, uita unde punea lucrurile. Ea oricum a fost o persoană dură și dificilă și am zis că așa o fi la vârsta asta, la 70 de ani'', a declarat Ioana Popescu la Antena Stars.

 

 

Ioana Popescu a luat decizia atât de grea de a-și interna mama într-un centru special. Starea femeii era din ce în ce mai gravă de la o zi la alta. După un proces care a ținut șapte luni, vedeta a devenit tutorele propriei mame. 


„Eu nu am mai putut sta cu ea în apartament, așă că m-am mutat în altă parte, însă lângă, ca să fiu aproape să o observ. Descoperisem deja că lăsa gazele deschise sau că făcea diferite lucruri grave. M-au sunat vecinii că a venit 112 la mama la ușă că era să facă un lucru urât. Era să omoare niște copii, aruncase niște oale de la balcon'', a mai povestit vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel