Carmen Șerban, despre legătura cu Dumnezeu. Cum s-a vindecat artista doar prin credință: „Medicii doar m-au asistat”

Data publicării:
Carmen Serban, foto Facebook
Descriere foto: Carmen Serban, foto Facebook

Carmen Șerban a făcut dezvăluiri uimitoare despre relația ei cu divinitatea și cum a ajuns să se vindece de o boală incurabilă doar cu ajutorul lui Dumnezeu. 

Carmen Șerban este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Dar puțini oameni cunosc problemele prin care a trecut aceasta și cum a ajuns să aibă o legătură specială cu divinitatea. 


Celebra artistă spune că înainte de a fi diagnosticată cu o boală gravă, credea în Dumnezeu la fel ca majoritatea oamenilor, mergea destul de rar la Biserică. Carmen Șerban spune că totul s-a schimbat în viața ei datorită legăturii puternice pe care o are cu divinitatea.

 
,,Întotdeauna am zis că există un Dumnezeu, dar pe vremuri ziceam asta cum spune toată lumea. E ca și când îți iubești părintele, dar tu te duci la el o dată la zece ani, sau doar când e o nuntă sau un botez în familie, și atunci nu e în regulă, deoarece oamenii spun că nu se duc la biserică din cauza preoților", a declarat Carmen Șerban, potrivit spynews.ro.


Carmen Șerban a fost diagnosticată cu o boală incurabilă, în urmă cu 11 ani, iar medicii au fost cei care au trimis-o la Biserică. Artista spune că doar prin credință a reușit să se vindece, iar medicii doar au asistat-o. 


,,Eu am dus tumoarea la 0 numai prin credință, medicii doar m-au asistat. Așa a fost lucrarea lui Dumnezeu, probabil ca eu să îl cunosc pe el. Ei nu au vrut să mă trateze. Erau trei medici la care am fost, pentru că medicul care mi-a depistat tumoarea m-a trimis și la alte centre ca să fie sigur că ce a văzut este adevărat", a declarat artista.


Carmen Șerban a avut o tumoare de cinci milimetri, iar în cinci luni s-a făcut de 12, medicii i-au spus atunci că dacă nu îi va asculta, nu va mai apuca anul următor. 


,,Nu am vrut să îi ascult, aveam o tumoare de cinci mililitri, în cinci luni s-a făcut de 12. Doctorii mi-au spus că dacă nu fac ce mă îndrumă ei anul viitor nu mai sunt pe aici'', a mai spus Carmen Șerban. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel