Monica Tatoiu, replici ACIDE la adresa iubitelor lui Cristian Boureanu: „Ar trebui să se însoare, nu să umble cu așa ceva”

Data publicării:
Monica Tatoiu și Cristian Boureanu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Monica Tatoiu și Cristian Boureanu, sursa foto Facebook

Monica Tatoiu a dezvăluit care este părerea ei sinceră despre relațiile fostului deputat Cristian Boureanu. 

Pe Monica Tatoiu și Cristian Boureanu îi leagă o relație foarte strânsă. Vedeta a fost nașă la cununia dintre fostul deputat și Valentina Pelinel, așa că au rămas buni prieteni. Monica Tatoiu nu este de acord cu iubitele mult mai tinere ale lui Cristian Boureanu și i-a dat acestuia câteva sfaturi. 


După despărțirea de Laura Dincă, fostul politician și-ar fi găsit fericirea în brațele Cristinei Belciu, o bloggeriță cu 25 de ani mai tânără decât el. Chiar dacă cei doi nu au mai vorbit de luni bune, vedeta susține că acesta nu are o relație stabilă în acest moment și este de părere că fostul soț al Valentinei Pelinel încă copilărește. 


„Prin septembrie mi-a arătat niște poze și m-a întrebat ce părere am. Eu cred că trebuie să se însoare, nu să umble cu așa ceva! Dar...mai copilărește! Nu are o relație stabilă! De asta sunt sigură!”, a mărturisit Monica Tatoiu pentru WOWbiz.ro.


Monica Tatoiu a amintit și despre fostele iubite ale lui Cristian Boureanu. Aceasta a punctat că diferențele prea mari de vârstă nu îi vor aduce fericirea fostului deputat. 


„Fata aia era cu vreo 20 și ceva de ani mai mică. Cum poate să reziste o astfel de relație?! Erau două lumi diferite.


(...) În momentul în care faci parte dintr-un anumit grup social și o aduci pe <<piți>> pe post de animal de companie, la un moment dat mușcă proprietarul. Bărbații cred că, la o anumită vârstă, dacă își iau un animal de companie tânăr, își păstrează vârsta. Fals! Creierul se atrofiază! Creierul poate să determine sexul să se mențină, sexul nu poate să determine creierul să se mențină. Asta este explicația tuturor acestor ruperi”, a mai spus vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel