Majda,cea mai importantă lecție predată fiicei sale, Jacqueline: „Consider că trebuie să fiu lângă copilul meu să îi ofer o direcție” /EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ majdaaboulumosha
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ majdaaboulumosha

Majda ne-a oferit un interviu exclusiv, acolo unde a răspuns unor întrebări ce privesc parenting-ul modern.

Majda este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc. Ea are o istorie foarte bogată, atât cu momente fericite, dar și cu situații mai dificile. Într-un interviu exclusiv, acordat pentru Spectacola, am reușit să obținem mai multe informații de la cunoscuta vedetă. În ultimul timp, Majda are în grijă o emisiune pe care mulți fani o pot recunoaște ușor. Este vorba despre „Vorbește lumea”. Un alt detaliu interesant despre Majda este că arată de fiecare dată pasiunea legată de bucătărie și culinar. Într-un alt interviu, exclusiv Spectacola, vedeta ne-a dezvăluit câteva dintre rețetele și alimentele pe care le mânca în această vară pentru a combate temperaturile ridicate.

Perspectiva creșterii noii generații

Prezentatoarea este mămica unei fetițe de zece ani pe nume Jacqueline, care promite foarte mult în viitor. Am întrebat-o pe vedetă cum este ca mămică, cum privește educația celei mici și cum se adaptează noilor cerințe ale societății, iar răspunsul Majdei a fost unul foarte bine argumentat.

„Cu brațele deschise, atentă, ascultătoare, nici pe " modă veche " nici pe "modă nouă", folosesc acești termini, pentru că văd că așa se zice. Eu sunt pe "moda" copilului meu și pe intuiția mea. Fiecare familie e diferită, consider că trebuie să fiu lângă copilul meu să îi ofer o direcție, să fiu lângă ea, să învețe ce este iubirea că să o poată da mai departe și să caute ce e bun în viață. Asta înseamnă timp petrecut, atenție și să știe că mereu brațele mele sunt deschise pentru ea. Nu consider că am dreptatea absolută și că doar eu dețin controlul.  Jacqueline e tot ce am făcut mai bun, este darul pe care mi l-a oferit Dumnezeu și simt să am grijă toată viață mea de ea. Îi spun constant că o iubesc și mereu o întreb cum a fost ziua ei, dacă e ceva ce a supărat-o și ce a făcut-o fericită.”, ne-a spus Majda.

Între viața virtuală și cea reală

În ziua de azi, tehnologia este un element foarte implicat în viața noastră. Mulți  părinți se confruntă cu găsirea sau menținerea unui echilibru între viața virtuală și cea reală pentru copiii lor. De aceea, pornind de la acest subiect, am întrebat-o pe Majda tehnica ei de a aborda această problematică.

„Există un echilibru. Nu îi interzic, dar îi explic că trebuie să facă diferența în realitate și virtual. Să învețe să aibă control și că prea mult timp petrecut pe telefon o poate îndepărta de oameni. Nu am cum să i interzic total, consider că nu ar fi normal. Eu petrec timp pe telefon, îmi fac treaba în online și asta este societatea de acum. Chiar există și lucruri constructive în online, trebuie doar să știi ce alegi să urmărești.”, a mai punctat vedeta, în exclusivitate, pentru Spectacola.

Lecția fiicei pentru părinte

Un alt aspect pe care am dorit să-l aflăm este cel legat de eventuala lecție pe care a învățat-o Majda, sau pe care încă o învață, în calitate de mamă. Deseori, copiii pot ofer veritabile lecții de viață, aspecte de care un adult se îndepărtează odată cu trecerea timpului.

„Că nu există iubire mai mare că cea pe care o porți copilului tău. Că toate sentimentele aunt la intensitate maximă, de la frică până la iubire ai zâmbete de fericire. Și că mama înveți să spui DA, chiar dacă ai temeri, doar de dragul copilului și că să i dai lui curaj.”, ne-a răspuns protagonista.

Cum relația dintre „profesor” și „elev” ar trebui să fie una bilaterală, am pus problema invers, și anume ce lecție importantă îi predă Majda fiicei sale.

„Să fie propriul ei erou, să aibă curaj, să iubească, să-și țină inima deschisă și să facă diferența între rău și bine. Să nu-i fie teamă să taie răul de la rădăcina și să fie un bun observator și să-și asculte inima. Vreau doar s-o știu fericită și sănătoasă și să nu uite că eu o iubesc mai mult decât poate duce”, a încheiat Majda, pentru Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Exclusiv


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel