Majda, sfaturi pentru a face față zilelor toride de vară. Rețetele care ne „salvează” de căldură: „Sunt pentru toată lumea” /EXCLUSIV

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ majdaaboulumosha
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ majdaaboulumosha

Majda ne-a încântat cu câteva sfaturi legate de căldurile din această vară. Aflați care sunt secretele unui stil de viață sănătos și „ferit” de temperaturi.

Cum te găsim în această perioadă? Cum iți petreci vara?

Am intrat în vacanță și mă bucur de vara, fac tot posibilul să mă văd cu oamenii cu care nu reușesc să mă văd mereu. Petrec mai mult timp cu familia, călătoresc, dar nu pot să zic că sunt în vacanță total, pentru că mai am diferite contracte în online pe care trebuie să le onorez, dar este o plăcere. Urmează să plec și în vacanță. 

Majda Sandra Aboulumosha s-a născut pe data de 14 octombrie 1987 în Ploiești, județul Prahova. Mama actriței este româncă, iar tatăl sau este de origine libaneza. Majda a fost adoptată de actualul soț al mamei sale, Ayhan. Pe tatăl ei l-a cunoscut după 25 de ani, deoarece acesta s-a întors în Libia unde și-a întemeiat o altă familie. Vedeta a intrat în televiziune de la 12 ani și a cochetat cu modelingul. Pe parcursul carierei sale, actrița a participat la mai multe concursuri de televiziune. De asemenea, aceasta și-a început cariera de actriță în urmă cu mulți ani, într-un serial românesc care a fost foarte îndrăgit la acea vreme. Având rolul unei fete din șatră, actrița a câștigat admirația fanilor datorită frumuseții ei naturale și dansuri orientale. În ultimii ani, actrița a rămas în televiziune, în calitate de prezentatoare la diferite emisiuni TV. Majda Aboulumosha se bucură de o comunitate de mii de urmăritori pe Instagram. Actrița are și o fețiță pe nume Jacqueline, în vârstă de aproape 10 ani.

Cum facem față căldurilor

Cu ocazia unui interviu exclusiv pentru Spectacola, Majda ne-a povestit mai multe aspecte despre educația pe care o oferă fiicei sale, răspunzându-ne și la întrebările legate de eventualele sfaturi pentru această vară, mai ales din punct de vedere culinar. Unul dintre aspectele cărora le acordă mare importanță este hidratarea, dar și consumul de fructe. Carnea și alte alimente grase nu-și au locul în timpul zilelor toride de vară. Majda a oferit un sfat celor care trăiesc în Capitală și se confruntă cu căldura nemiloasă.

„Pot să zic că sunt o norocoasă și nu sufăr așa mult din cauza căldurii. Dar am mare grijă la alimentație, beau multă apă și mănânc fructe. Nu consum perioada asta alimente grase sau carne excesiv. Oricum, în general, aceasta este alimentația mea. Nu ies afară dacă prognoza meteo se anunță cu temperaturi ridicate, doar dacă este absolut necesar. Iar varianta cea mai fericită pentru mine este că mai am timp acum să duc două sau trei zile la munte.”, ne-a spus Majda.

Vara la mare

Vara este un sezon cunoscut pentru vacanțe, iar Majda nu se lasă mai prejos nici în acest aspect. Vedeta are de gând să meargă la mare împreună cu familie, afirmând că este un „obicei” de câțiva ani.

„O vacanță alături de familie, cum facem în fiecare an. La mare. Voiam să alegem Turcia sau Grecia, dar acolo este foarte cald în perioada aceasta, așa că o să mergem până în Bulgaria. Am descoperit niște locuri frumoase. După care vreau să mai plecăm într-o vacanță, dar nu ne-am hotărât momentan.”, a spus vedeta, în exclusivitate, pentru Spectacola.

Moderația este cheia

Deși rețetele sale nu sunt neapărat de „dietă”, Majda ne-a zis că ele sunt pentru toată lumea. Moderația este cheia într-un stil de viață sănătos, iar rețetele ei nu trebuie să te „sature”.
„Rețetele mele sunt pentru toată lumea, m-am gândit că nu e toată România la dietă. În plus, dacă ai un echilibru în viață, chiar poți mânca din rețetele mele, dar să nu te saturi, acesta este secretul. Eu, recunosc, că mă ating mai rar de mâncărurile grase sau prăjituri. Eu mănânc multe fructe, salate și ciorbe.  Nu sunt o pofticioasă. ”, a mai declarat protagonista, pentru Spectacola.

Rețetele pentru vară

Deoarece am dorit să împărtășim și cu cititorii noștri o rețetă de vară pentru a le face mai ușoară „lupta” cu căldura, am întrebat-o pe artistă ce recomandări are. Astfel, am aflat că se potrivesc foarte bine mâncărurile cu năut, avocado și baby spanac.
„Salatele cu năut, cu baby spanac, avocado. În general să consume cât mai multe salate. Mai multe rețete pot afla și pe Instagramul meu și la „Vorbește lumea”, a încheiat Majda, pentru Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Exclusiv


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel