Majda Aboulumosha a slăbit 30 de kilograme. La ce alimente a renunțat vedeta: „Am învățat cum să mă hrănesc sănătos”

Data publicării:
Majda Aboulumosha, foto Instagram
Descriere foto: Majda Aboulumosha, foto Instagram

Majda Aboulumosha a dezvăluit care este secretul ei pentru o talie de vis. Vedeta a slăbit 30 de kilograme. 

Majda s-a luptat vreme lungă de timp cu kilogramele în plus. Vedeta a cântărit 89 de kilograme, dar iată că a reușit să ajungă la forma fizică pe care și-a dorit-o. Prezentatoarea TV spune că este atentă la alimentele pe care le consumă și le preferă mult pe cele crude, neprocesate. 


„Sunt foarte multe preparate pe care le evit pentru că eu am slăbit foarte multe kilograme, vreo 30 la număr, de-a lungul vremii. Am tot avut oscilații și am învățat cum să mă hrănesc sănătos, dar, în același timp, să mai am și mici scăpări, numai că și acelea sunt controlate.


Alimentele pe care eu le evit sunt în general prăjelile, tocănițele, lucrurile de genul acesta, grele. Mai mult consum salate și alimente cât mai crude, neprocesate, pentru că astea îmi și plac, deși eu gătesc foarte mult pentru familia mea. Fac mâncare gătită, dar eu nu prea consum”, a declarat Majda Aboulumosha pentru unica.ro.


Majda, pregătită să ajungă în fața altarului. Ce fel visează că va arăta rochia ei?


Majda Aboulumosha a vorbit despre căsătorie. Vedeta este pregătită să facă pasul cel mare și nu îi este teamă de acest moment.


Majda Aboulumosha trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de bărbatul care a reușit să o facă extrem de fericită. Vedeta a declarat că până în acest moment nu a ajuns în fața altarului, însă își dorește foarte mult acest lucru. Aceasta a precizat că e vorba doar despre o simplă rochie și că nu o sperie ideea de a face pasul cel mare alături de partenerul său de viață.


”Eu nu am îmbrăcat niciodată rochia de mireasă până acum, dar nu văd de ce mi-ar fi teamă. E doar o rochie albă sau, după preferinţe, poate fi chiar şi roz”, a spus Majda Aboulumosha.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel