Maioneza, bogată în vitamine și nutrienți. Ce avantaje ai dacă o consumi

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Maioneza este foarte bună pentru sănătatea corpului, dacă este consumată cu moderație.

Maioneza este frecvent utilizată ca sos. Majoritatea oamenilor știu că maioneza va fi întotdeauna folosită pe sandwich, pizza, salată, paste și alte alimente. Maioneza poate fi amestecată cu diferite sosuri, cum ar fi muștarul sau sosul de roșii.

Maioneza conține proteine, calorii, apă, grăsimi, acizi grași, vitamine, carbohidrați și, de asemenea, minerale.

Maioneza este o sursă bogată de vitamina E. S-a știut că maioneza este foarte bogată în mulți nutrienți și 231 de grame de maioneză conțin 769 de calorii., 11g grăsimi săturate, 77 de grame de grăsimi, 45 de grame de grăsimi polinesaturate și 18g grăsimi mononesaturate.

Maioneza conține, de asemenea, 4916 mg de omega-3 și 40131mg de omega-6 grăsimi. Este, de asemenea, bogată în vitamina K, E și colină și minerale, cum ar fi potasiu, seleniu și, de asemenea, sodiu, potrivit Dr. Health Benefits.

 

Printre nutriția bogată a maionezei, există multe beneficii pentru sănătate.

 

Maioneza pentru un păr sănătos

Studiile au arătat că maioneza este foarte bună pentru a întări părul și a-l menține sănătos. De asemenea, va ajuta la tratarea părului tern sau încurcat. Unele persoane folosesc maioneza ca balsam pentru a netezi părul și a face părul mătăsos. Aplicarea maionezei pe rădăcina părului va întări părul şi va face părul să arate strălucitor şi sănătos.

Maioneza tratează pielea

Un alt beneficiu pentru sănătate al maionezei este că poate ajuta la tratarea pielii crăpate sau aspre. Conform studiilor, maioneza poate ajuta chiar pentru a trata pielea în urma arsurilor solare. Aplicarea maionezei pe piele o va face liniștitoare bine. Maioneza este de încredere pentru îndepărtarea celulelor moarte ale pielii și va funcționa atunci când este aplicată pe buzele crăpate, cot, și, de asemenea, pe pielea aspră.

Citește continuarea pe DC Medical.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel