Magicianul Robert Tudor, dezvăluiri cutremurătoare: „De aia am gura strâmbă. E un miracol că eu sunt aici”

Data publicării:
Magicianul Robert Tudor, captură video Youtube
Descriere foto: Magicianul Robert Tudor, captură video Youtube

Magicianul Robert Tudor și-a deschis sufletul și a vorbit despre drama prin care a trecut.

Magicianul Robert Tudor este admirat de toată lumea pentru starea de spirit pozitivă și pentru vibe-ul pozitiv pe care îl are întotdeauna. Totuși, chiar dacă este zilnic responsabil să aducă zâmbetele pe buze ale celor din jur, magicianul ascunde o adevărată dramă în sufletul lui. Invitat în cadrul podcastului realizat de Cătălin Măruță, Robert Tudor a dezvăluit care este motivul pentru care are „gura strâmbă”. Așadar, acesta și-a deschis sufletul și a povestit faptul că nu a fost deloc dorit de mama sa, care a încercat prin toate modalitățile de la vremea aceea să scape de el. 

„Mama nu m-a dorit și eu de aia am gura strâmbă. Bunica îmi povestea că nu mă voia, voia să mă dea. Cică a fost o întâmplare că eu am ieșit. Că sunt în viață acum, că stau de vorbă de cu tine... e un miracol că sunt eu aici. 

A încercat prin diferite metode. Bine, așa se făcea atunci și eu n-am cum s-o condamn pe mama. Prima dată cu lingura, să bage lingura, ca să avorteze. A sărit și cu sacul de ciment în brațe de la etajul 1. N-ai cum așa ceva.

Ultima dată când a vrut a vrut să plece cu tata cu mașina, iar când a pornit mașina a început să plouă afară și nu mai pornea mașina. Voia să meargă cu ea la cineva care se ocupa de avorturi, o femeie. Pe urmă, s-au gândit să mă păstreze. De acolo am defectul ăsta, așa m-am născut.” a declarat Robert Tudor în podcastul „Acasă la Măruță”.

Poate te interesează și: Mara Bănică, relație specială cu Cătălin Măruță. Ce nu s-a văzut la televizor: „Mi-a mângâiat sufletul”

„Cu urechea stângă nu aud deloc”

Aceasta însă nu este singura consecință care s-a năpustit asupra magicianului. Robert Tudor a dezvăluit faptul că nu aude deloc cu urechea stângă, iar o perioadă a purtat și aparat auditiv. Cu toate acestea, bărbatul mărturisește faptul că a trecut extrem de repede peste gestul pe care mama sa l-a făcut la vremea aceea și că încearcă s-și îndeplinească cât mai bine rolul pentru care Dumnezeu l-a adus pe pământ. 

„Cu urechea stângă nu aud deloc, deloc. Auzeam puțin, puțin, dar după s-a agravat. Am purtat o perioadă aparat auditiv și îmi era mai bine. Am fost la medici, dar cică sunt niște perișori în ureche care au căzut. Treci foarte ușor peste acest lucru. Când te naști, Dumnezeu te aduce aici ca tu să faci un lucru măreț. Eu asta vrea să fac, prin râsete, magie, e ușor să ajungi sus, dar e greu să te menții, îmi doresc să fac și un muzeu de magie în România, lucruri mărețe, vreau să fie ceva impunător.”, a continuat magicianul.

Citește și:  Andra i-ar ierta orice lui Măruță: „Ce ar putea să facă? Să mă înșele”. Vedeta ar trece cu vederea infidelitatea în cuplu

Faptul că astăzi este în centrul atenției nu e întâmplător. Magicianul spune că încă din perioada copilăriei i-a plăcut să se înscrie la toate activitățile extrașcolare existente, din dorința de a fi constant înconjurat de oameni. 

„Mă înscriam la toate activitățile la școală, și la teatru, și muzică. Simțeam eu chemarea asta, îmi doream să fiu în centru atenției.”, a mai declarat magicianul Robert Tudor. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel