Mădălina Crețan: „Îmi este cumplit de greu. Nu știu cum să mă transform în celălalt părinte”. Soția lui Nosfe, declarații sfâșietoare

Data publicării:
Nosfe, Mădălina Crețan, foto Instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Nosfe, Mădălina Crețan, foto Instagram

Mădălina Crețan a fost invitată în cadrul emisiunii Ultrapsihologie cu Radu Leca și Ramona Dumitru, unde a dezvăluit cum e descurcă cu creșterea fetiței sale, după moartea lui Nosfe. 

Mădălina Crețan, soția regretatului Nosfe, care s-a stins fulgerător din viață în urmă cu aproximativ jumătate de an chiar în fața casei sale, a fost invitată în cadrul emisiunii Ultrapsihologie cu Radu Leca și Ramona Dumitru, unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre greutățile pe care le-a întâmpinat în creșterea fetiței sale, după moartea artistului.

„Pentru mine, această noțiune de părinte singur e împărțită în foarte multe categorii, pentru că cred că există mai multe categorii de părinte singur: cei care cred că sunt singuri, cei care sunt singuri cu adevărat și așa mai departe. Eu cred că mă încadrez în categoria celor care sunt 50% singuri. Și atunci da, părerea mea despre acestă singurătate este că e important să asculți foarte mult, ascultatul face întotdeauna bine. Eu am fost împotriva ajutorului de specialitate, în ceea ce privește problemele pe care noi le avem în viață, mă refer la psiholog. Mi s-a dovedit în această perioadă că ajutorul unui specialist a contat extraordinar de mult. El m-a ghidat într-o direcție constructivă.”, a declarat Mădălina Crețan, în cadrul emisiunii Ultrapsihologie cu Radu Leca și Ramona Dumitru.

Te-ar putea interesa și: Nosfe și-a prezis moartea? Soția artistului, șocată de ce a găsit în telefonul său: „E imposibil să nu mă șocheze. Nu am mai vorbit asta niciodată cu el”

„Îmi este în continuare cumplit de greu”

Mădălina Crețan a dezvăluit și care este cel mai greu moment pe care l-a întâmpinat în creșterea fiicei sale, de când s-a stins din viață Nosfe. Aceasta spune că oricât de mult și-ar dori să îndeplinească și rolul patern, îi este extrem de dificil să facă asta. 

„Îmi este în continuare cumplit de greu și atunci când trebuie să iau o decizie, îmi e cel mai greu. Oricât m-aș da eu peste cap și al încerca să fiu și tată, și mamă, lipsa tatălui există, ea este acolo și îmi este foarte greu, pentru că nu știu cum să mă transform în celălalt părinte.

Eu și cu soțul meu găsisem un echilibru, în ceea ce privește această autoritate, deși eu mi-am dorit ca el să fie autoritatea, el fiind atât de blând, nu a reușit să se impună și atunci a trebuie să o fac eu și acum mă regăsesc în situația în care trebuie să mă impun cu mult mai multă grijă, nu mai există balanța, soțul meu balansa conflictele între mine și fetiță. Recunosc că am ales să comunic mult mai mult și să mă bazez pe puterea de înțelegere a copilului meu.”, a continuat aceasta.

VEZI și: Văduva lui Nosfe, mărturii tulburătoare despre momentul în care a murit artistul: „A căzut în casă, lângă ușa de la intrare”

Mădălina Crețan, dezvăluiri emoționante după moartea lui Nosfe

Mai mult, aceasta a învățat și o lecție foarte importantă, în toate această perioadă plină de durere. 

„Noi trei am avut o relație foarte puternică, dar eu am crezut mereu că o familie fără reguli e pierdută din start. La noi au existat mereu și pe unele dintre ele le-am continuat. Eu am învățat un lucru în perioada asta mai mult ca niciodată, anume faptul că orice recompensă pe care i-o dai copilului tău, nu va compensa niciodată cu timpul pe care-l petreci cu el și atunci, în loc să-i dau o ciocolată, îi zic să ne jucăm împreună. Trebuie să-i oferi copilului tău timp.”, a mai spus Mădălina Crețan. 

VEZI și: „Am să mor făcând asta”. Mesajul lui Nosfe, înainte de tragedie. Soția artistului l-a făcut public



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel