Nosfe și-a prezis moartea? Soția artistului, șocată de ce a găsit în telefonul său: „E imposibil să nu mă șocheze. Nu am mai vorbit asta niciodată cu el”

Data publicării:
Mădălina Crețan, captură video Youtube
Descriere foto: Mădălina Crețan, captură video Youtube

Mădălina Crețan și-a deschis sufletul și a făcut dezvăluiri dureroase, după moartea lui Nosfe.

Sunt deja câteva luni de când Nosfe s-a stins fulgerător din viață, lucru care a șocat complet pe toată lumea, de la fani, familie, până la colegi de breaslă. Artistul a susținut un concert, iar în aceeași noapte avea să-și găsească și sfârșit. Cauza principală? Epuizarea, au spus cele mai multe voci. Artiștii care au lucrat cu el, dar și soția acestuia au dezvăluit faptul că artistul își petrecea ore în șir în studio, uneori prea multe. Mădălina Crețan, soția acestuia, a fost invitată în cadrul podcastului realizat de Mihai Morar, unde și-a deschis sufletul și a oferii detalii neștiute din acea perioadă neagră. Aceasta a povestit și cum fetița celor doi i-a presimțit moartea tatălui ei. 

„Iris oricum a simțit. În seara în care s-a întâmplat era acasă. Dimineața am dus-o la o prietenă de-ale ei și toată ziua aia, mi-a spus mămica fetei după, a zis că ea vrea să meargă acasă pentru că s-a întâmplat ceva cu tati. Ce aș fi putut să-i spun? Ne-a părăsit, a plecat cu altă femeie? Mi se pare că orice altă variantă pe care aș fi putut să i-o spun ar fi fost aberantă. Consider că am luat decizia cea mai bună de a-i spune acest lucru”, a declarat cu sinceritate Mădălina Crețan, în cadrul podcastului.

Citește și: Văduva lui Nosfe, mărturii tulburătoare despre momentul în care a murit artistul: „A căzut în casă, lângă ușa de la intrare”

„Noi pe Iris nu am mințit-o absolut niciodată”

Aceasta spune cei doi nu și-au mințit niciodată fetița, char dacă Iris are încă o vârstă fragedă. Au preferat să fie mereu sinceri cu ea, lucru care s-a întâmplat și în momentul în care a murit tatăl ei. 

„Eu consider că pe fața pământului unul dintre cele mai urâte lucruri este minciuna de orice fel, chiar și atunci când o facem ca să protejăm. Noi pe Iris nu am mințit-o absolut niciodată de când e ea aici cu noi pe pământul ăsta. Chiar dacă am avut limitările vârstei de foarte multe ori, acolo unde nu am putut să îi spunem adevărul absolut, i-am spus o parte”, a continuat aceasta. 

VEZI și: „Am să mor făcând asta”. Mesajul lui Nosfe, înainte de tragedie. Soția artistului l-a făcut public

Ce a găsit Mădălina Crețan în telefonul lui Nosfe

Nosfe iubea viața, însă, cu toate acestea, artistul și-a prevestit moartea de mai multe ori. Mădălina Crețan a fost șocată să găsească anumite versuri scrise în telefonul artistului, după ce acesta s-a stins din viață. 

„Sunt foarte multe piese scrise folosind verbe la trecut și atunci e imposibil să nu mă șocheze. Dacă el ar fi fost aici, nici nu aș fi observat acele verbe, dar cred că ăsta este lucrul care m-a șocat. Când ne-am cunosut noi, el mi-a zis la un moment că simte că o să moară tânăr, că el crede că o să moară undeva la 45-50 de ani. Am ignorat complet acea discuție de atunci, am zis că e nebun. De atunci nu a mai vorbit de acest lucru, nu știu dacă a mai simțit asta. Acum ceva timp am găsit în telefonul lui, el scria și o carte, eu nu citeam în timp real ce scria. Într-unul din texte am găsit iar scris „Eu le spun tuturor că o să mor până în 45 / Un nebun”. Eu nu am mai vorbit asta niciodată cu el, nu m-a lăsat nicio secundă impresia că și-ar dori să-și încheie viața.”, a mai dezvăluit ea. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel