Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, motivul pentru care nu au mai făcut al doilea copil: „M-a pus pe gânduri situația”

Data publicării:
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, sursa foto Instagram

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au dezvăluit motivul pentru care nu au mai făcut al doilea copil. 

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Chiar dacă la început relația lor a fost pusă sub semnul întrebării, de-a lungul timpului au demonstrat că îi leagă sentimente puternice de iubire, iar căsnicia lor este presărată cu multe momente pasionale. Cei doi au împreună o fetiță, pe nume Petra, iar Mădălin Ionescu mai are doi copii dintr-o căsătorie anterioară. 

Cu toatea astea, cei doi au recunoscut că și-ar mai fi dorit un copil, însă din cauza pandemiei nu au putut să facă acest lucru. 

„Da, ne mai dorim copii. Probabil că dacă nu ar fi fost pandemia, e posibil să fi avut deja încă unul. Doar că, cumva, m-a pus pe gânduri toată situația asta din ultimii doi ani și am avut așa o reținere. Nu știu, vedem de acum încolo. Dar așa, da, ne-am dori. Ne place să avem familia mare. E superb când ne adunăm cu toții, e sentimentul acela de împlinire maximă. Un copil este o bucurie, chiar daca este și o responsabilitate imensă. Dar bucuria pe care ți-o aduce un copil, mai ales într-un cuplu în care iubirea e puternică, ți-aduce pur și simplu împlinire maxima”, a declarat Cristina Șișcanu pentru ciao.ro

 

„Face parte din rețeta unei relații fericite”

Cristina Șișcanu a dezvăluit care sunt motivele pentru care se ceartă adesea cu soțul ei. Cu toatea astea, cei doi reușesc de fiecare dată să treacă peste toate neînțelegerile din relația lor. 

„Nu știu dacă există certuri. Certuri mi se pare prea mult, da, nu vreau să pară cumva că vreau să dau un răspuns care să pară așa, frumos. Nu prea au existat certuri. Discuții, divergențe, diferențe de opinie pe lucruri așa, nu esențiale. Pentru că asupra lucrurilor esențiale avem viziuni comune. Că dacă nu aveam, nu puteam să rezistăm împreună! Că asta este important. Asta face parte din rețeta unei relații fericite. Din punctul meu de vedere, o relație de durată sau o relație pentru totdeauna trebuie să pornească dintr-o chimie puternică între cei doi.

Și pe lângă asta, trebuie neapărat ca cei doi să aibă viziuni comune asupra vieții. Și asta e foarte important. Ca discuții care mai apar, de exemplu, eu mă supăr pe Mădălin atunci când vine cu prostioare acasă. Adică tot felul de dulciuri, prăjiturele, ciocolățele… El cumpără să pună în sertar ca să fie. Și pe mine mă enervează lucrul ăsta. Pentru că eu, mai ales în perioada în care sunt la dietă, vă dați seama că nu îmi convine. Nu îmi convine, pentru că mie îmi plac dulciurile. Am această adicție pentru dulciuri. Și mă țin cât pot de mult departe de ele.

Cristina Șișcanu: „Mă supăr pe el pentru că nu ține cont de faptul că îl rog să nu facă asta”

„Mă supăr pe el pentru că nu ține cont de faptul că îl rog să nu facă asta” Întrucât am și biroul acasă acum amenajat, îmi petrec și activitatea profesională acasă. Petrec foarte mult timp acasă și atunci nu vreau să am dulciuri în casă. Sau alte alimente care nu fac bine nici sănătății, nici siluetei. Și atunci mă supăr pe el pentru că nu ține cont de faptul că îl rog să nu facă asta. Dar el tot timpul zice, chiar și atunci când mă mai îngraș, că este ok.

Că «tu ai formele frumoase și chiar dacă te îngrași, oricum ești frumoasă». Dacă m-aș lua după Mădălin, cred că m-aș îngrășa nu știu câte kilograme. Pentru că din partea lui nu simt nicio presiune că ar trebui să slăbesc. Nici atunci când eu știu clar că am pus niște kilograme și trebuie să le dau jos. Și atunci mai avem discuții. Pentru că dacă avem dulciuri în casă, tentațiile sunt mai mari. Se pare că, de ceva timp, a înțeles lucrul ăsta. Și dacă își mai ia el, și le ține prin mașină”, a povestit Cristina Șișcanu pentru sursa mai sus menționată.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel