Tendințele în machiaj în 2022. Rozuri proaspete, tuș și gloss. Mirela Vescan: Din stilul anilor `80. În sfârșit!

Data publicării:
Tendințe Machiaj 2022. Foto Unsplash/ autor Laura Chouette
Descriere foto: Tendințe Machiaj 2022. Foto Unsplash/ autor Laura Chouette

Mirela Vescan a dezvăluit, în exclusivitate pentru DC NEWS, care sunt tendințele în materie de machiaj pentru anul 2022.

Fiecare an vine cu tendințele sale în materie de machiaj, iar 2022 vine cu noi idei de machiaj, potrivit pentru toate gusturile. De la machiaje cu farduri de pleoape în nuanțe îndrăznețe,  cu glossuri strălucitoare și hidratante, până la voluminizarea genelor și laminarea sprâncenelor. 

Mirela Vescan a dezvăluit, în exclusivitate pentru DC NEWS, care sunt tendințele în materie de machiaj pentru anul 2022.

"Pielea trebuie să fie foarte bine îngrijită, fondul de ten trebuie să fie hybrid, adică să aibă și nivelare estetică și tratament, să aibă ser sau mixat. Pudra trebuie să fie translucidă, foarte fină, HD. Fardul de obraz este aplicat sus de pomeți și ușor glasat, roz proaspăt, floral, până la fucsia. Cu fardul de obraz urcăm ușor pe tâmple și frunte ca să se armonizeze foarte bine și cu machiajul ochilor. Este un machiaj coborât cumva din stilul anilor 80, dar actualizat. Rihanna a lansat deja în colecția ei și îi stă foarte bine, dar designerii au propus formula asta, însă este greu să te lupți cu conturingul. Anul acesta, conturingul este în plan secund și toată lumea se orientează spre aceste rozuri proaspete, frumoase, feminine. Sprâncenele se poartă laminate, și cumva nuanța părului nu se mai pune atât de mult în evidență, se definesc foarte bine firele. Trendul vine din Rusia, au început acum vreo cinci ani, dar acum a ajuns trend principal și arată foarte bine. Pe de altă parte, nu orice sprânceană merge laminată. Trebuie să ai fire lungi, să nu le tunzi și să le ordonezi frumos. Cu ceara care trebuie, poți să le faci", a declarat Mirela Vescan pentru DC News. 

Citește continuarea pe DC NEWS

 

Cât de important este să ne curățăm pensulele de machiaj după fiecare folosire

Igiena accesoriilor pe care le folosim pentru aplicarea produselor de machiaj influențează într-o mare măsură sănătatea și aspectul tenului nostru. Mirela Vescan, unul dintre cei mai buni make-up artiști din România, a vorbit, în exclusivitate pentru SPECTACOLA, despre importanța igienei. De asemenea, Mirela Vescan a dezvăluit și cât de important este să ne curățăm pensulele de machiaj după fiecare folosire, dar și ce probleme pot apărea dacă nu facem acest lucru. 

 

"Este imperios necesar să le spălăm tot timpul. Nu există să nu spălăm pensulele. Deci, o dată folosită, trebuie și spălată, iar când o refolosim să fie numai bună de aplicat pe față, sterilizată și curată. Dacă le refolosești murdare, practic te-ai abonat la acnee. Nu ai voie! Buretele este un dătător de acnee. Nu avem voie să îl refolosim, decât dacă este curat. Tot timpul trebuie să fim obsedați de igienă, cu sau fără pandemie. 

Așa cum este cu pensulele , așa este și acasă. Fața de pernă trebuie schimbată zilnic, călcată bine cu abur, să fie totul curat. Dacă întreținem igiena pe ten și hidratăm și din interior și din exterior, până la urmă scăpăm și de acnee. " a declarat Mirela Vescan, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Citește mai multe aici.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel