„Mă joc cu nervii mei, nu se poate”. Theo Rose nu a mai rezistat și a răbufnit. Cu ce problemă se confruntă artista

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: Instagram/Theo Rose
Descriere foto: Captură video: Instagram/Theo Rose

Theo Rose a luat pe toată lumea prin surprindere, după ce s-a arătat extrem de revoltată pe rețelele sociale. Artista s-a descărcat în fața fanilor ei și le-a spus cu ce probleme se confruntă.

Theo Rose este foarte activă pe rețelele sociale, acolo unde se bucură de o comunitate impresionantă de urmăritori. Artista își ține tot timpul fanii la curent cu ce se întâmplă în viața ei, așa cum a făcut și de această dată.

„Mă joc cu nervii mei, nu se poate”. Theo Rose nu a mai rezistat și a răbufnit. Cu ce problemă se confruntă artista

Într-un videoclip postat pe InstaStory, Theo Rose le-a povestit fanilor că se confruntă frecvent cu aceeași problemă: programările la medic la primele ore ale dimineații. Cu toate că se programează cu 2-3 săptămâni înainte și crede că va fi odihnită și pregătită pentru acestea, se trezește că nu este deloc așa. 

„Eu îmi bat joc de viața și de soarta mea cu programările astea la prima oră de dimineață. Eu nu știu ce e în mintea mea când mă programez eu cu 2-3 săptămâni înainte «Puneți-mă de la 8 dimineața, da, că o să fiu bine, o să fiu odihnită, eu dorm». De unde știi tu că dormi?! Cine ți-a zis ție că dormi?

Doamne ferește, deci nu se poate așa ceva! E a nu știu câta oară când fac așa și zic că nu mai fac. Uite că mai fac, mă joc cu nervii mei, nu se poate!”, le-a mărturisit Theo Rose fanilor săi din mediul online.

Te-ar putea interesa și: „Nu ignorați apelul meu”. Mădălin Ionescu a izbucnit în lacrimi. Ce i s-a întâmplat prezentatorului la doar câteva zile după decesul socrului său

Theo Rose, momente dificile după ce fiul ei s-a îmbolnăvit de gripa A şi Salmonella

Theo Rose a trecut printr-o perioadă dificilă, după ce fiul ei, Sasha Ioan, s-a îmbolnăvit în doar două luni cu gripa A și Salmonella. Ulterior, după ce s-a vindecat, medicii au descoperit că micuțul s-a infectat cu streptococ.

„Ce ziceți voi de băiatul meu? În două luni de zile a avut așa: gripa A, Salmonela… băi, salmonela! De unde a adunat el Salmonela nu știe nici Dumnezeu. Bănuim așa, dar noi i-am dat doar carne de țară, fiartă bine, adică nu știu… de undeva a adunat salmonela, mă rog… Am fost în Dubai, au venit rezultatele, noi credeam că e Rotavirus, nu era Rotavirus, era asta și după i-am făcut analizele când ne-am întors, purtător sănătos, continuam cu probiotice ca să echilibreze flora intestinală, că elimină copilul singur.

La o săptămână, mă trezesc cu el cu febra 39 cu 5, luni noapte eram la spital, că acum are streptococ. Băi, marele meu noroc cu copilul ăsta e că reacționează foarte bine la boală, la febră, la toate alea, nu e din ăla care să bolească. E vesel, e tonic, e cumva. Nu te lasă să te panichezi, să te îngrijorezi pentru el, să te uiți la el și să nu știi ce să-i faci, e vesel, își ia tratamentul conștiincios acolo. Greu, băi, nu-i ușor să fii bebeluș, frate. Trec ăștia mici prin o grămadă de chestii, nu știu, ți se rupe inima, dar noi încercăm să tratăm cu umor, nu vrem să ne panicăm la orice chestie. Bănuiesc că asta e perioada când chiar le adună pe toate”, a mărturisit Theo Rose, pe rețelele sociale.

Te-ar putea interesa și: Dinu Maxer, dezvăluiri sfâșietoare despre moartea fratelui său: „A fost călcat de tramvai exact în fața blocului”. De ce nu a participat la înmormântare



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel