„Nu ignorați apelul meu”. Mădălin Ionescu a izbucnit în lacrimi. Ce i s-a întâmplat prezentatorului la doar câteva zile după decesul socrului său

Data publicării:
Sursă foto: Facebook/Madalin Augustin Ionescu
Descriere foto: Sursă foto: Facebook/Madalin Augustin Ionescu

Mădălin Ionescu nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi în mediul online. La doar câteva zile după decesul socrului său, o altă ființă dragă are mari probleme de sănătate.

Mădălin Ionescu trece prin momente dificile. La doar câteva zile după ce socrul său s-a stins din viață, prezentatorul TV a mai primit o lovitură. Soțul Cristinei Șișcanu și-a făcut curaj și a vorbit în mediul online despre perioada grea prin care trece. Cu ochii în lacrimi, prezentatorul TV le-a povestit urmăritorilor săi că animalul său de companie, Thor, are grave  probleme de sănătate. Chiar dacă face tot posibilul să fie salvat și îi administrează 15 pastile pe zi, medicii nu îi mai dau nicio șansă câinelui său. 

„Mă confrunt cu un nou moment greu… Vă rog să nu ignorați apelul meu... Din păcate, mă confrunt cu altă situație dificilă. Thor (n.r. câinele său) este foarte bolnav. Deși l-am internat mai multe zile și îi administrez peste 15 pastile pe zi, din păcate, îi este din ce în ce mai greu. Și tahicardic, are probleme mari cu inima. Pe lângă artroza lui și acest carcinom tiroidian care i-a dat peste cap tot organismul, poate să mănânce și un vițel și nu asimilează nimic. Nu vă pot spune ce se întâmplă, nu vă pot da detalii”, a mărturisit Mădălin Ionescu, pe rețelele sociale.

„Are o viață de chin în acest moment, sunt medici care m-au sfătuit sa îi administrez acea injecție și nu pot să fac asta”

Mai mult, medicii l-au sfătuit să îl eutanasieze pentru a nu se mai chinui. Mădălin Ionescu a mărturisit că după ce câinele său se va stinge din viața, nu va mai putea să-și ia câine vreodată.

„Stomacul este praf. Are o viață de chin în acest moment, sunt medici care m-au sfătuit sa îi administrez acea injecție și nu pot să fac asta. N-o să mai pot să-mi iau câini niciodată după el. Iertați-mă, probabil sunt sub influența unor emoții deosebite în această perioadă. Încă o dată, vă rog să vă gândiți bine când vă luați câine.

Trebuie să aveți o disponibilitate sufletească enormă, pe lângă posibilități financiare. Trebuie să-i oferiți spațiu, să-i oferiți toate condițiile, ca unui membru din familie, iar când vine clipa bătrâneții și a momentului final, este cumplit, pentru că aceste ființe nevinovate ne iubesc necondiționat. La oameni se întâmplă foarte rar lucrul acesta”, a mai spus Mădălin Ionescu, pe rețelele sociale.

Te-ar putea interesa și: Dinu Maxer, dezvăluiri sfâșietoare despre moartea fratelui său: „A fost călcat de tramvai exact în fața blocului”. De ce nu a participat la înmormântare

Cristina Șișcanu, cu ochii în lacrimi, după moartea tatălui său

După moartea tatălui său, Cristina Șișcanu a publicat un filmuleț în mediul online, unde le-a povestit cu ochii în lacrimi urmăritorilor săi că traversează o perioadă extrem de grea. Mai mult, vedeta și-a amintit de perioada din copilărie petrecută alături de aceasta.

„Voiam să vă spun că tata a fost un om extraordinar de bun, fără subiectivism, așa a fost, era un om iubit de toată lumea, cu umor și pierderea lui e foarte greu de dus, iar dacă eu nu-mi ocup mintea cu lucruri de făcut, nu pot să fac față durerii. Dacă sunt singură, durerea e mare. M-au întrebat cei de la televiziune dacă vreau să stau acasă săptămâna asta și m-am gândit că nu pot să fac asta, pentru că e foarte greu în momentele în care stau singură și nu fac nimic.

Amintirile mele cu el din copilărie și cele mai recente sunt vii. În copilărie niciodată nu exista nicio zi în care să nu aibă ceva pentru mine în buzunar, îmi aducea orice și știam că dacă îl caut prin buzunare găsesc ceva pentru mine. Era una dintre formele lui de a-mi arăta că mă iubește, îmi spunea mereu Cristinuța și era părintele căruia eu îi semăn fizic, de la el am moștenit și sensibilitatea”, a mărturisit Cristina Șișcanu, pe rețelele sociale. 

Cristina Șișcanu a mărturisit că tatăl ei avea mai multe probleme de sănătate, care, în cele din urmă, i-au adus sfârșitul.

„El avea mai multe suferințe fizice, legate de ceea ce i-a adus sfârșitul. A fost cumplit acum un an de zile când mama m-a sunat noaptea și mi-a spus că tata respiră tot mai greu. Cei de la salvare mi-au zis că își va pierde viața dacă va fi transportat la spital, iar dacă va sta acasă, se va întâmpla același lucru, a fost foarte greu de dus acest lucru. Acum un an am crezut că se va întâmpla, dar s-a întâmplat un miracol, și-a asumat un doctor riscul de a-l transporta în spital și a fost un an bine.

Oricum a fost mai bine decât ne-au spus doctorii că va fi, avea probleme cu inima, cea mai gravă, dar și multe alte probleme de sănătate. Doctorii mi-au spus că nu trebuie să facă niciun efort, să stea doar în pat și că nu au cum să intervină în niciun fel”, a mai spus Cristina Șișcanu. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel