Carmen Harra, previziuni despre RĂZBOI: „Este anul răsturnărilor politice”. Profilul psihologic al lui Vladimir Putin

Data actualizării: | Data publicării:
Carmen Harra, captura foto Prima TV
Descriere foto: Carmen Harra, captura foto Prima TV

Celebra clarvăzătoare Carman Harra a făcut o serie de previziuni despre războiul din Ucraina.

Carmen Harra îi liniștește pe români și spune că țara noastră nu va fi lovită de război. Pe de altă parte, aceasta are câteva previziuni sumbre legate de Vladimir Putin și de situația economică a Rusiei. 

“În contextul războiului, România nu va fi atacată! Este extrem de important pentru toți românii să știe că nu vor fi atacați, dar războiul va continua, nebunia acestui om nu se oprește aici! Nefericirea este că lucrurile se vor complica. Pe deoparte el nu renunță iar  ucrainienii, săracii, nu vor nici ei să renunțe și lucrurile continuă să meargă înainte. Este, însă, o deteriorare totală a economiei ruse, este o situație globală în lume în care o să vedem inflația cum nu a mai fost poate nici în 100 de ani sau poate nu am experimentat-o niciodată în istoria lumii. Asta e anul răsturnărilor politice", a spus Carmen Harra, pentru Click!.

Carmen Harra: Putin este un om care suferă de niște complexe de inferioritate


Mai mult, celebra clarvăzătoare afirmă că acest război îl va costa scump pe Vladimir Putin, despre care spune că ar suferi de niște complexe de inferioritate. 


"Am vorbit de mai bine de un an despre aspectul numărul 1 care definește 2022, anul în care capetele politice de ani de zile vor cădea. Capul lui Putin va cădea, deci acest război îl plătește cu președenția lui, cu capul lui. După părerea mea, Putin este un om care suferă de niște complexe de inferioritate, așa, ca psiholog, analizându-l și ajuns la această dorință acerbă de putere de ani de zile a devenit într-un fel un pic de psihopat pentru că el nu mai are compasiune, nu mai are iubire pentru oameni, nu-l mai interesează, minte, nu te poți baza pe cuvântul lui, nu este un lider pe care să îl intereseze ce se întâmplă în lume, de fapt nu îl interesează decât de puterea lui, este megaloman!”, a mai spus Carmen Harra, pentru sursa citată. 

În încheiere, Carman harra a afirmat că Putin va fi înlăturat de la putere, în cursul acestui an. 

 

Citește și: Războiul Rusia-Ucraina vs. România. Carmen Harra: Vor fi multe pierderi de vieți omenești!Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel