„Mă bătea de mă rupea”. Anamaria Prodan rupe tăcerea. Prin ce a trecut impresara înainte de a deveni celebră

Data actualizării: | Data publicării:
Anamaria Prodan, captură video YouTube
Descriere foto: Anamaria Prodan, captură video YouTube

Anamaria Prodan a vorbit despre copilărie și despre modul în care a fost crescută de bunica sa.

Anamaria Prodan este una dintre cele mai controversate vedete din România. Fiica unei alte femei celebre, impresara spune că în copilărie a fost departe de mama sa, interpreta de muzică populară Ionela Prodan, pe care până la 7 ani a văzut-o rar. 

Crescută în Dăbuleni, de către bunica maternă, Ananmaria Prodan spune că până la 7 ani vizita rar Bucureștiul, deși mama ei avea venituri extrem de mari. Povestește că era un copil energic, făcea tot felul de prostii, iar bunica ei o pedepsea frecvent. 

Anamaria Prodan: „Mama câștiga bani de nu știa să-i numere, iar eu nu aveam nicio treabă”


„Copilăria la Dăbuleni, pe malul Dunării, legată cu funia de burtă să nu mă înec. Pepeni, pălăgeni, cât puteai să mănânci. Alergam de dimineața până noaptea prin sat. Veneam acasă, mă bătea mamaie de mă rupea, dacă nu știu ce drăcovenie făceam prin sat. 
Până la 7 ani nu am știut Bucureștiul. Veneam rar, cu rata. Mama câștiga bani de nu știa să-i numere, iar eu nu aveam nicio treabă. Îmi aducea rochițe din Mexic, de pe unde pleca. Nu mă lăsa mamaie, că erau hainele bune. Le purtam o dată la Paște, dacă îmi erau bune”, a dezvăluit Anamaria Prodan în podcastul lui Damian Drăghici.

„O să-l iubesc toată viața”. Anamaria Prodan, despre împăcarea cu Laurențiu Reghecampf: „Mi-a făcut cel mai frumos cadou”

 

Cum o vedea pe Ionela Prodan

Ionela Prodan a fost una dintre cele mai iubite artiste din România. Cu toate astea, acasă, interpreta de muzică populară era un om normal, care încerca să aibă o viață normală, alături de familia ei.

„Eu o vedeam ca orice copil, mama. Vedeam, pe măsură ce creșteam, că e ceva altfel, ceva aparte. Noi eram într-o altă lume, era prietenă de familie cu familia Ceaușescu, la modul că o iubeau foarte tare. Aveam un alt statut. Mama era ca și mine, la fel și pe scenă, și acasă. 
Mama gătea, dădea foc la bucătărie că își dorea foarte tare să învețe să gătească, tata gătea, de trei ori pe săptămână. Era un om ca oricare altul. Noi o încurajam cât de bine gătește, dar era ocnă, nu gătea nimic. Dar, într-un final, a devenit cea mai bună bucătăreasă, așa, în ani. Gătea fabulos. 

Era artist, nu știa cât costă alimentele de la piață, ea cât i se cerea, atâta plătea. Nu se uita în conturi, nu făcea plăți, tatăl meu se ocupa. Iar eu am luat nebunia asta de la ea, nu m-am uitat în viața mea ce a făcut bărbatul meu, de ce a luat banii ăia, niciodată. Nici nu știam să mă uit în conturi. Dar asta nu e bine, că uite, când te trezești, te trezești fără nimic”, a mai spus Anamaria Prodan, în cadrul podcastului.

 Marele regret pe care îl are față de mama sa

Ionela Prodan s-a stins din viață în urma unei lupte cu cancerul. Anamaria Prodan a fost devastată de durere atunci și a încercat să facă până și imposibilul să-și salveze mama. La patru ani de la dispariția mamei sale, vedeta spune că regretă că nu a mers cu ea la medic mai devreme.

„Faptul că ar fi trebuit să merg cu ea în fiecare an la control. Cred că asta ar trebui să facă orice om normal, nu numai copil pentru mamă. Noi toți, pentru că la ce mâncăm, la ce neneorociri se întâmplă astăzi, trebuie să ne controlăm”, a dezvăluit vedeta.

 

NU regretă că s-a măritat cu Reghe

„Eu n-am niciun regret în viața asta. Absolut niciunul. Nici măcar că m-am măritat cu Reghe. Aș mai face-o de încă 10 ori. Nu aș schimba nimic în viața mea, decât atenție mărită, cumva să nu scapi din mână omul care e mai slab, că se duce într-o lume din care nu mai poți să-l pescuiești”, a mai spus ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel