„O să-l iubesc toată viața”. Anamaria Prodan, despre împăcarea cu Laurențiu Reghecampf: „Mi-a făcut cel mai frumos cadou”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Anamaria Prodan, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Anamaria Prodan, Instagram

Anamaria Prodan a făcut o serie de dezvăluiri noi despre mariajul cu Laurențiu Reghecampf. 

 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit, după 13 ani de mariaj. Ceea ce inițial părea a fi o ruptură amiabilă, din care cei doi aveau să rămână prieteni, pentru a-și crește împreună fiul, s-a transformat într-un adevărat război. Amândoi s-au jignit și și-au adus acuzații grave. Celebrul antrenor chiar a ajuns să o dea în judecată pe Anamaria Prodan, în urma declarațiilor făcute de aceasta.

Invitată în podcastul lui Damian Drăghici, Anamaria Prodan își deschide sufletul și vorbește despre cea mai neagră perioadă din viața ei. Impresara admite că suferă și spune că toată viața ei a fost presărată de evenimente dureroase. 

„Am venit cumva să sufăr, Dumnezeu știe unde am greșit în viața asta, dar pot să duc”, a declarat Anamaria Prodan în cadrul podcastului care urmează să apară pe YouTube.


A încercat să păstreze imaginea familiei fericite


Deși acum recunoaște că Laurențiu Reghecampf a înșelat-o în repetate rânduri, cu ceva timp în urmă, sexy impresara își apăra soțul cu dinții și spunea că sunt o familie puternică și fericită. Ajunși la divorț, gândurile acesteia despre acesta s-au schimbat radical. 


„Să furi tot ce a muncit familia și să dispari, după care să apară amanta ta în diferite ipostaze, iar noi toți să primim mesaje… N-a existat în istoria acestei familii așa ceva. E ca o ironie, că n-am suportat niciodată golăncile. Astăzi el face istorie în prostie”, a mai spus impresara.


„Eu l-am iertat de foarte multă vreme”

Chiar dacă relația lor s-a deteriorat, Anamaria Prodan spune că nu exclude o împăcare cu Laurențiu Reghecampf și că deja l-a iertat. Mai mult, ea afirmă că îl va iubi toată viața ei.

 „Eu l-am iertat de foarte multă vreme. Niciodată nu spun niciodată, pentru că eu am trăit în viața asta niște experiențe de nu se poate. O să-l iubesc toată viața, l-am iubit cu toată puterea Universului. Tot pe capul nostru o să cadă, tot la noi o să se întoarcă. (...) Poate nu l-am ajutat în ultima perioadă atât cât ar fi trebuit. Nu pot să-l urăsc, mi-a făcut cel mai frumos cadou”, a mai spus ea. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel