Părintele Vasile Ioana, ediție specială de Crăciun / Pastila de frumusețe

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Părintele Vasile Ioana este invitatul Andreei Cercel, în emisiunea Pastila de Frumusețe, de la Spectacola, DC News și  DC Medical.

Sâmbătă, 23 decembrie, ora 15:00, avem o nouă ediție a Pastilei de Frumusețe, la Spectacola, DC News și DC Medical, iar Părintele Vasile Ioana vine în studioul nostru.

În prag de Ajun al Crăciunului, ne propunem să vă aducem o altfel de emisiune în case, care nu se concentrează pe frumusețea exterioară, ci pe cea interioară, extrem de importantă în această perioadă sfântă din an. Astfel, Părintele Vasile Ioana ne va vorbi despre semnificația Crăciunului și ne va relata povestea nașterii lui Iisus Hristos. Tot în această ediție, vom afla, de asemenea, care este rolul colindelor în această perioadă, dar și motivul pentru care oamenii trebuie să-și curețe și casele, nu doar sufletul, de Crăciun.

Urmează un alt șir de sărbători importante și odată cu intrarea în 2024, iar Părintele Vasile Ioana ne va spune ce trebuie facem de Sfântul Vasile sau de Bobotează, dar și câte zile nu avem voie să spălăm, după Botezul Mântuitorului. Există și un obicei pe care toți creștinii ar trebui să-l respecte, în noaptea trecerii spre Noul An, însă cu toate aceste informații vă așteptăm sâmbătă, 23 decembrie, la ora 15.

Nu ratați emisiunea „Pastila de Frumusețe”, de sâmbătă, 23 decembrie, de la ora 15:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201   

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania      


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/     

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola   

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en    

Site: https://www.spectacola.ro/     

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel