„M-a durut să văd neputința”. Anca Dumitra, amintire emoționantă cu Stela Popescu: „M-a durut s-o văd așa”

Anca Dumitra, foto Instagram
Descriere foto: Anca Dumitra, foto Instagram

Anca Dumitra, actrița care o interpretează pe Geanina în Las Fierbinți, a vorbit despre întâlnirea cu Stela Popescu și despre durerea pe care a simțit-o.

Anca Dumitra a fost invitata lui Mihai Bobonete în cadrul podcastului său, de pe Youtube. Frumoasa actriță, în vârstă de 34 de ani, i-a mărturisit colegului său că își dorește să aibă doi copii și să se retragă din actorie, la 50 de ani. Motivul pentru care artista gândește așa este întâlnirea pe care a avut-o, cu ani în urmă, cu Stela Popescu. Pe atunci, Anca Dumitra era o copilă și o privea pe marea actriță cu admirație, dar și cu durere. 


„Oamenii cred că sunt o carieristă și jumătate. Mi-aș dori să pot să fiu o mămică mișto, cu doi copii. Am filmat la un moment dat cu Stela Popescu. Când eram mică, «filmam» cu copiii «Stela și Arșinel – programul de Revelion». Stela Popescu avea deja 80 de ani când am filmat. Pe cât de mult mi-am dorit s-o întâlnesc și a avut un moment extraordinar pe scenă, m-a durut să văd neputința vârstei în anumite momente, inevitabile. Mi-am dorit să fiu actriță văzându-le pe Vasilica Tastaman și Stela Popescu, dar nu cred că voi face profesia asta mai departe de 50 de ani. Dacă aș profesa, mi-aș dori să știu să mă retrag când este momentul. M-a durut s-o văd așa… Mi-aș fi dorit să o fi întâlnit ca atunci când o vedeam la TV și mă jucam de-a ea!”, a declarat Anca Dumitra, în cadrul podcastului.

Și-a dorit de mică să devină actriță

Actrița Anca Dumitra a dezvăluit, la Interviurile Spectacola și DC News, de ce a ales să fie actriță și cine i-a insuflat această pasiune pentru teatru.

Anca Dumitra este una dintre cele mai admirate actrițe din România. În urmă cu 10 ani, cucerea milioane de români cu rolul Gianinei din „Las Fierbinți”, cea mai populară producție TV din ultimii ani. 


Oamenii au fost curioși de-a lungul timpului să afle cum este actrița care interpretează rolul Gianinei. Chiar dacă personajul din Las Fierbinți este mereu în centrul atenției și adoră să atragă toate privirile, Anca Dumitra este total diferită. Aceasta și-a ținut mereu viața privată departe de lumina reflectoarelor și a fost o prezență discretă în lumea showbiz-ului românesc.  

Puțini oameni cunosc un detaliu important din copilăria actriței. Anca Dumitra știa încă de la o vârstă fragedă că va deveni actriță. Putem spune chiar că mama ei a fost cea care i-a insuflat această pasiune, deoarece îi explica ce se întâmplă în spatele serialului Dallas, pe atunci în vogă. 


„Nu as ști să spun un moment determinant în ideea asta a mea de a urmări profesia asta, de a încerca să practic și să profesez. Ideea e că ce îmi aduc aminte cu acuratețe este că atunci când eram micuță era Dallas la televizor, mama îmi citea fiind foarte micuță nu știam să citesc și probabil că toate poveștile că sunt oameni care dau viață personajelor, că de fapt pe ei nu îi cheamă Bobby și Pamela, îi cheamă altfel. Probabil că s-au tot creat povești în imaginația mea și dincolo de ea încât să spun de micuță că asta vreau să fac, să mă fac actriță. Dar ceva, nu știu, acolo sus m-a ghidat foarte frumos și mi-a fost de ajutor încât să vină spre mine exact ceea ce trebuie cât să mă apuc de profesia asta și să pot să o practic”, a mărturisit actrița în cadrul emisiunii „Interviurile Spectacola și DC News”, realizată de Georgiana Ioniță. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 22 Martie 2022, 16:40 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience