Anca Dumitra a visat de mic copil că va ajunge o mare actriță. De ce și-a dorit să ajungă pe marile scene ale teatrului /EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Anca Dumitra, Interviurile Spectacola și DC News
EXCLUSIV
Descriere foto: Anca Dumitra, Interviurile Spectacola și DC News

Actrița Anca Dumitra a dezvăluit la Interviurile Spectacola și DC News de ce a ales să fie actriță și cine i-a insuflat această pasiune pentru teatru.

Anca Dumitra este una dintre cele mai admirate actrițe din România. În urmă cu 10 ani, cucerea milioane de români cu rolul Gianinei din „Las Fierbinți”, cea mai populară producție TV din ultimii ani. 


Oamenii au fost curioși de-a lungul timpului să afle cum este actrița care interpretează rolul Gianinei. Chiar dacă personajul din Las Fierbinți este mereu în centrul atenției și adoră să atragă toate privirile, Anca Dumitra este total diferită. Aceasta și-a ținut mereu viața privată departe de lumina reflectoarelor și a fost o prezență discretă în lumea showbiz-ului românesc.  

 

Anca Dumitra, viața în afara platourilor de filmare din Fierbinți. Interviurile Spectacola și DC News / VIDEO


Puțini oameni cunosc un detaliu important din copilăria actriței. Anca Dumitra știa încă de la o vârstă fragedă că va deveni actriță. Putem spune chiar că mama ei a fost cea care i-a insuflat această pasiune, deoarece îi explica ce se întâmplă în spatele serialului Dallas, pe atunci în vogă. 


„Nu as ști să spun un moment determinant în ideea asta a mea de a urmări profesia asta, de a încerca să practic și să profesez. Ideea e că ce îmi aduc aminte cu acuratețe este că atunci când eram micuță era Dallas la televizor, mama îmi citea fiind foarte micuță nu știam să citesc și probabil că toate poveștile că sunt oameni care dau viață personajelor, că de fapt pe ei nu îi cheamă Bobby și Pamela, îi cheamă altfel. Probabil că s-au tot creat povești în imaginația mea și dincolo de ea încât să spun de micuță că asta vreau să fac, să mă fac actriță. 


Dar ceva, nu știu, acolo sus m-a ghidat foarte frumos și mi-a fost de ajutor încât să vină spre mine exact ceea ce trebuie cât să mă apuc de profesia asta și să pot să o practic”, a mărturisit actrița în cadrul emisiunii „Interviurile Spectacola și DC News”, realizată de Georgiana Ioniță. 

 

Horoscopul VACANȚELOR. Astrolog Daniela Simulescu: Ce ne rezervă astrele în vara 2021

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel