Luna plină "roz" - Luna Vânătorului. Avertismentul astrologului: Secretele ies la iveală, izbucniri emoționale și relații distruse - Ce înseamnă pentru fiecare zodie

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Astrologul Rose Smith explică ce înseamnă luna plină „roz” în Berbec, care are loc luni.

Astrologul avertizează că oamenii vor acționa prea impulsiv în această săptămână. De asemenea, ea spune că turbulențele emoționale ar putea rămâne în jur de șase luni


Izbucnirile emoționale și secretele revărsate sunt de așteptat să dea tonul pentru următoarele câteva săptămâni, potrivit unui astrolog celebru, care spune că luna plină "roz" din octombrie îi va obliga pe oameni să "acționeze înainte de a gândi".

Astrologul Rose Smith a explicat pentru FEMAIL că se așteaptă ca luna plină de luni în Berbec să supraîncarce emoțiile tuturor.

Iar sentimentul va persista pentru cea mai mare parte a lunii - înainte de a se intensifica pe 25 octombrie, când o eclipsă parțială de soare va deschide o perioadă de "noi începuturi".

„Luna plină din Berbec aduce la suprafață un comportament îndrăzneț și riscant și pune sub lupă  probleme aparent nesemnificative.


Lucrurile vor exploda cu adevărat, veți avea certuri uriașe din cauza unor lucruri mărunte', a spus ea.

Pentru a adăuga la 'focul' emoțional, astrologul Smith spune că oamenii vor vărsa probabil secrete în urma Lunii roz de luni.

'Fiți prudenți în această perioadă cu scheletele din dulap... încărcătura emoțională a acestei Luni pline ar putea duce la dezvăluirea celor mai intime secrete și dorințe ale noastre - unor persoane despre care nu ne dorim neapărat să știe aceste lucruri', a spus ea.

De asemenea, ea a avertizat că energia ar putea aduce rupturi neplăcute în relații.


'Avem nevoie de Pești și de alte semne de apă Rac și Scorpion pentru a arunca apă pe flăcările certărețe', a spus ea.

Dar persoanele guvernate de semne de apă nu sunt singurele care trebuie să 'fie atente' în această lună, a explicat ea.

Berbecul este un semn cardinal, ceea ce înseamnă că și Racul, Balanța și Capricornul - celelalte semne cardinale - vor fi, de asemenea, puternic afectate.

Astrologul Smith sugerează ca aceste persoane să lucreze la finalizarea unor lucrări mici în această săptămână în loc să înceapă proiecte noi și uriașe 'pe care știu că nu le vor termina'. 


'Este un moment bun pentru a te concentra pe munca interioară, pentru a medita, pentru a lucra la rezolvarea unor lucruri mici din tine', a spus ea.

'Este, de asemenea, un moment excelent pentru a începe noi activități, fie că este vorba de noi proiecte, noi relații sau orice altceva'.

Deși luna plină nu va fi de fapt de culoare 'roz', aceasta era cunoscută de primii coloniști australieni ca 'luna roz', deoarece semnifică sosirea primelor flori de primăvară.


Această lună va fi, de asemenea, prima lună plină după echinocțiul din septembrie - care marchează începutul primăverii în emisfera sudică.

'Primăvara este un moment minunat pentru recunoștință și apreciere pentru ceea ce ne-a oferit natura', a declarat doamna Smith.

'Există o energie magică și proaspătă în aer în acest moment... este o șansă pentru creștere spirituală și stabilirea obiectivelor'.

Luna Vânătorului


În emisfera nordică, luna plină din octombrie este numită Luna Vânătorului pentru a marca sfârșitul sezonului de recoltă și vânătoarea care se făcea în această perioadă a anului. Vânătorii foloseau lumina lunii pentru a urmări vânatul și pentru a se aproviziona pentru iarna care urma, notează Dailymail.

 

Horoscop, luni, 10 octombrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel