Horoscop, luni, 10 octombrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Horoscop zilnic, 10 octombrie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)  

Luna plină se află în semnul tău, ceea ce înseamnă că probabil vei fi puternic afectat de sentimente îndrăznețe și spontane. Totuși, ai grijă la izbucnirile emoționale și la impulsivitate. 

Creierul tău ar trebui să fie în viteză înainte de a vorbi, așa că respiră adânc înainte de a comunica pentru a evita eventualele probleme. Pe de altă parte, probabil că vei exprima ceea ce simți cu adevărat, fiind destul de direct și sincer. 

Este posibil să începi unele proiecte noi, însă, gândește-te mai întâi la ceea ce ți se cere de fapt și pune-ți toate lucrurile în ordine. Te vei simți nerăbdător să te apuci de lucruri care probabil necesită mai întâi o anumită planificare. 

S-ar putea să apară sentimente energice sau impulsive legate de schimbarea aspectului, identității sau convingerilor tale.

 


Taur (20 aprilie - 20 mai) 

Luna plină se află în casa ta a subconștientului, așa că este un moment excelent pentru o pauză și reflecție interioară. Privește-ți visele și acele mici "flash-uri" pe care le poți avea în timpul zilei și cărora probabil nu le acorzi atenție. 

Probabil că există mesaje spirituale pentru tine și o vindecare spirituală ar putea fi de ajutor. Nu este un moment bun pentru a face lucruri, așa că poate iei o pauză pentru câteva zile. 

Încearcă să te relaxezi acum. În relații, ar putea exista o tendință de a te ține pe poziții și de a nu schimba nimic atunci când un pic de compromis ți-ar servi mai bine.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Este o perioadă excelentă pentru întâlniri spontane cu prietenii sau grupuri, te-ai putea distra foarte bine, sau poate nu, dacă ești prea impulsiv sau puțin neglijent. 

Sunt posibile certuri, dar, pe de altă parte, s-ar putea să faci lucruri cu prietenii sau asociații pe care în mod normal nu le-ai lua în considerare. S-ar putea să te simți destul de curajos,  într-un mod care implică alte persoane. 

Poate că simțiți că vreți să acționați conform speranțelor și viselor voastre, chiar dacă există o mică turbulență inițială. E posibil ca o nouă prietenie sau o poveste de dragoste să apară la irizont. Este posibil să întâlnești pe cineva special prin intermediul prietenilor sau al conexiunilor.


Rac (21 iunie - 22 iulie) 

Este o perioadă excelentă pentru a-ți îmbunătăți cariera, reputația sau statutul. Cariera ta ar putea fi în atenția publicului acum. Ați putea lucra foarte bine cu publicul, arătând grijă și considerație, ceea ce vă face remarcat. 

Probabil că poți simți starea generală de spirit nu numai a celor din jurul tău, ci și a comunității tale mai mari. Această Lună plină face un aspect greu cu Venus, așa că ai grijă la relațiile cu părinții sau figurile de autoritate... mergi cu grijă aici, deoarece uneori, dragă Rac, mergi acolo unde îngerii se tem să pășească.

Grija și considerația ta pentru ceilalți ar trebui să te ferească de probleme în ceea ce privește certurile, dacă poți fi puțin prudent și reținut.

 

Leu (23 iulie - 22 august) 

Chestiuni legate de călătorii vă pot veni în minte. Poate că vă gândiți să plecați undeva sau apar amintiri din călătoriile anterioare. 

Acestea te pot ajuta să înțelegi de unde vin oamenii din diferite culturi. Este posibil să simțiți nevoia de a aduce expansiune și emoție în viața voastră, fie prin studiu, spiritualitate sau prin asocierea cu oameni care sunt destul de diferiți de voi. 

Este timpul să îți permiți o mică libertate de acțiune pentru a te plimba în locuri exotice sau interesante. Acest lucru ți-ar putea complica viața personală sau profesională, așa că poate poți face mai întâi un mic "degustător" ca probă sau încercare?


Fecioară (23 august - 22 septembrie) 

Resursele tale, cum ar fi impozitele, proprietățile imobiliare, superannuation și alte bunuri comune sunt în centrul atenției întimpul acestei luni pline.

Este o idee bună să nu luați decizii importante prea repede atunci când este nevoie de fapt de destulă cercetare și planificare.

Legalitatea și grija față de afaceri este vitală și tot ceea ce ai putea avea de-a face cu testamente sau moșteniri necesită o atenție deosebită. 

Nivelurile mai profunde de intimitate și energia pe care o împărtășești cu o altă persoană specială sunt, de asemenea, evidențiate. Este posibil să existe mai multă pasiune, dar în egală măsură, certurile sau conflictele ar putea fi în cărți.

Mergi încet și cu grijă atât cu propriile tale sentimente, cât și cu cele ale celuilalt acum.

 


 Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Sunt posibile supărări emoționale în relațiile apropiate, însă de data aceasta este posibil să gestionezi astfel de conflicte mai bine decât până acum. 

Poți fi destul de dur atunci când trebuie să fii, astfel încât să eviți să arunci mai mult combustibil pe un foc aprins dacă cineva este supărat. Realitatea este că există o cauză mai profundă pentru această supărare, care are puțin de-a face cu tine.

Așadar, rămâneți calm și respirați adânc. Partea pozitivă este că din astfel de conflicte ar putea ieși ceva bun și vei fi într-o poziție mai bună decât înainte.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)  

Veți întâlni pe cineva care are nevoie de ajutorul dvs. într-un fel sau altul prin rutina zilnică. Este posibil să fiți destul de darnic și să întindeți instinctiv mâna pentru a ajuta.

 Uneori este posibil să faci acest lucru fără să te gândești cu adevărat înainte, așa că ai grijă să nu sacrifici prea mult din timpul sau energia ta înainte de a lua în considerare cu adevărat toți factorii. Ai putea fi destul de eficient la locul de muncă, chiar dacă în jurul tău se petrec supărări sau agitații.

Tu ești cel care, într-un anumit sens, poți menține echilibrul pe o "corabie de nebuni", ca să spunem așa. Dacă te simți atras în traume și drame, pune o bulă imaginară de pace în jurul tău și treci la treabă.

 

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)  

Această lună plină ar putea să vă aprindă pasiunile în tot felul de moduri. Din punct de vedere creativ, s-ar putea să vă simțiți destul de inspirat și motivat să vă materializați ideile. 

Este, de asemenea, o perioadă de fertilitate. S-ar putea să aveți mai multe de-a face cu copiii sau poate că este vorba de copilul vostru interior care vrea să iasă la joacă. 

Ai putea fi mai expresiv din punct de vedere emoțional decât de obicei, în special în ceea ce privește femeile. Este o perioadă excelentă pentru petrecerea timpului liber și plăcere, pentru divertisment sau pentru întâlniri spontane cu oameni noi.

Ieșiți, distrați-vă... nu se știe niciodată pe cine ați putea întâlni. O relație romantică ar putea fi și ea în cărți, dacă ești în căutarea ei.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)  

Casa și familia ar putea fi în centrul atenției tale acum. De asemenea, s-ar putea să vă gândiți la amintiri din trecut... unde ați crescut sau la școala la care ați mers. 

Copilăria ta poate stabili tipare pentru toată viața, așa că este un moment bun să te întrebi "îmi servesc aceste tipare acum?". 

S-ar putea să constatați că există diverse probleme încă nerezolvate cu membrii familiei, în special cu femeile. Este un moment excelent pentru a avea un timp de liniște acasă. 

Intimitatea ar putea fi mai importantă pentru dvs. decât de obicei și ați putea avea nevoie de un "sanctuar oarecare", departe de problemele familiale. S-ar putea, de asemenea, să doriți să vă faceți casa mai confortabilă într-un fel sau poate vă gândiți să vă mutați într-o zonă mai liniștită?

 

 


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)  

Este mai probabil să fii în contact cu sentimentele și intuiția ta acum și ai putea lua decizii bazate pe emoții. 

Este în regulă, țineți minte totuși că dacă sunt decizii importante sau implică bani, atunci este mai bine să folosiți o anumită logică și capacitate analitică pentru a ține cont de ele. 

Ar putea fi o perioadă activă, cu o mulțime de proiecte care merg înainte și înapoi. Dacă sunteți în afaceri, este posibil să fiți implicat în marketing și promoții, așa că uitați-vă la date. Un anumit domeniu de studiu ar putea fi, de asemenea, în mintea ta. 

S-ar putea să auziți ceva despre membrii îndepărtați ai familiei, cum ar fi verișori sau frați, în special despre cei de care nu ați mai auzit de ceva vreme.

 

Pești (19 februarie - 20 martie) 

Ai putea fi atras de colecționarea lucrurilor sau posesiunile tale ți-ar putea da un sentiment de stabilitate. De asemenea, antichitățile sau lucrurile asociate cu trecutul ar putea fi mai importante acum. 

Banii figurează, de asemenea, puternic și ați putea simți un sentiment de turbulență financiară sau a lucrurilor pe care le prețuiți. Respiră adânc și privește-ți mai întâi valoarea de sine.

Probabil că o puteți îmbunătăți, iar acest lucru ar putea avea efecte importante d asupra finanțelor dvs. Reflectați profund asupra "meritelor dumneavoastră". 

Vechile tipare de gândire vă pot influența să credeți că nu meritați să dispuneți de fonduri suficiente pentru a vă finanța viața așa cum v-ați dori. Când, în realitate, sunteți demn.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel