Luna noiembrie la Teatrul Arte dell’Anima. Programul spectacolelor

Data publicării:

Teatrul Arte dell’Anima vă așteaptă la spectacole în sala din Strada Făinari, nr. 17D și în sălile partenerilor! 

„Lettice și Leușteanul” de Peter Shaffer, regia Geanina Hergheligiu


Vino să afli povestea Reginei Maria Stuart, a bucătăriei elisabetane și ingredientul secret al unei prietenii longevive într-o comedie extraordinară! Silviu Biriș pentru prima dată în cariera de peste 20 de ani intepretează 4 roluri, alături de colegele sale Crina Lință și Ioana Pavelescu în spectacolul Lettice și Leușteanul de Peter Shaffer, regia Geanina Hergheligiu! 
O comedie satirică, ce îmbină istoria cu situații neașteptate și momente de maximă intensitate. Un ghid turistic extravagant, o doamnă oficială și rigidă, un bătrânel morocănos, un asistent sarcastic, un tânăr visător și un avocat influențabil vă vor încânta privirile în acest spectacol extrem de apreciat. 
• 17 noiembrie, ora 18:00 – Sala George Costantin a Teatrului Nottara
Bilete disponibile în rețeaua blt.ro și la Casa de Bilete a Teatrului Nottara: https://www.blt.ro/selectie-locuri.html?evId=5026 
• 21 noiembrie, ora 19:00 – Teatrul Arte dell’Anima

„Totul despre femei” de Miro Gavran, regia Felix Crainicu 


Spectacol selecționat în cadrul festivalului „GavranFest” din Germania.
„Totul despre femei” vorbește despre forța, magia și puterea femeii, fără a fi feminist în vreun fel. Spectacolul prezintă femeia într-un mod realist, empatic, comic, fără a fi lipsit de ironie, sarcasm, invidie și gelozie. Fie că vorbim de prietenie, relații familiale sau colegiale, descoperim într-o oră și jumătate femeia cu toate fațetele ei: mame, soții, iubite, surori, prietene.
O comedie fabuloasă cu Corina Dănilă, Adriana Irimescu și Crina Lință. Nu mai puțin de 15 personaje întruchipate în cinci povești de viață.
• 20 noiembrie, ora 19:00 – Teatrul Arte dell’Anima

 

Spectacol de improvizație al Trupei ImproFIX 


Teatrul Arte dell’Anima vă așteaptă la show-ul de improvizație a celor mai creativi, dinamici și spontani actori – Trupa ImproFIX! 
„Improfix au demonstrat că bucuria și buna dispoziție sunt absolut necesare într-o lume care nu te mai încurajează să trăiești liber, o lume care îți impune frici ce nu te reprezintă, pe care nu ți le dorești. O oră și jumătate de bucurie, de relaxare, de libertate” – Irina Cerchia pentru Revista Amfiteatru
Coach: Mihaela Sîrbu 
Distribuție: Emanuel Bighe, Irina Ștefan, Cătălin Ștefan Bucur, Armand  Crișan, Petru Marginean, Oana Laura Gabriela, Teodor Abagiu, Crina Lință, Dima Țui, Ioana Niculae, Alexandru Cătănoiu. 
• 24 noiembrie, ora 19:00 – Teatrul Arte dell’Anima
• 25 noiembrie, ora 19:00 – Teatrul Arte dell’Anima


Programul complet al spectacolelor este disponibil pe www.artedellanima.ro/program-evenimente.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Teatru - Opera


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel