Luna ianuarie la Teatrul Arte dell’Anima. Programul spectacolelor

Data publicării:
Teatrul Arte dell’Anima
Descriere foto: Teatrul Arte dell’Anima

Teatrul Arte dell’Anima vă așteaptă la spectacole în sala din Strada Făinari, nr. 17D și în sălile partenerilor! 

„Referințele la Dali ... „de Jose Rivera, regia Răzvan Enciu 

 

Gabriela și Benito întâmpină probleme în căsnicia lor când Benito, militar, se întoarce din teren și își găsește soția aparent deconectată de lumea reală. Visele și închipuirile au acaparat-o până la punctul în care are mai multă încredere în ce spune Luna de pe cer decât în soțul ei din realitate. Vecinul ei de 14 ani, Martin, o urmărește și îi oferă romantismul pe care și l-ar dori de la Benito, iar Pisica ei și Coiotul din deșert îi reamintesc în mod dureros ce înseamnă o relație sinceră și fără complicații. „Referințele la Dalí ...” e un spectacol despre singurătate în doi, speranțe neîmplinite și despre cum evadarea în vis poate fi un drum fără cale de întoarcere.

„Un spectacol meditativ, deloc comercial, care te pune pe gânduri și te lovește în cele mai neașteptate moduri. Sunt, oare, banii unicul scop în viață? Câți ani din viață ar trebui sacrificați, la propriu, pentru bani? Și cu ce riscuri? Iar războiul, dragul de el, căci el este, în fapt, subiectul principal, are efecte nocive asupra tuturor.” – Emil Călinescu pentru lateatru.eu

• 8 Ianuarie, ora 19:00 – Teatrul Arte dell’Anima

Bilete disponibile în rețeaua mystage.ro și la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima: 

• 12 Ianuarie, ora 19:00 – Sala Horia Lovinescu a Teatrului Nottara

Bilete disponibile în rețeaua mystage.ro și la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima.


„Totul despre femei” de Miro Gavran, regia Felix Crainicu 

Spectacol selecționat în cadrul festivalului „GavranFest” din Germania.

„Totul despre femei” vorbește despre forța, magia și puterea femeii, fără a fi feminist în vreun fel. Spectacolul prezintă femeia într-un mod realist, empatic, comic, fără a fi lipsit de ironie, sarcasm, invidie și gelozie. Fie că vorbim de prietenie, relații familiale sau colegiale, descoperim într-o oră și jumătate femeia cu toate fațetele ei: mame, soții, iubite, surori, prietene.

 

O comedie fabuloasă cu Corina Dănilă, Adriana Irimescu și Crina Lință. Nu mai puțin de 15 personaje întruchipate în cinci povești de viață.

• 11 Ianuarie, ora 19:00 – Teatrul Arte dell’Anima

Bilete disponibile în rețeaua mystage.ro și la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima:

25 Ianuarie, ora 19:00 – Teatrul Arte dell’Anima

Bilete disponibile în rețeaua IaBilet.ro și la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima: 


Spectacol de improvizație al Trupei ImproFIX 

Teatrul Arte dell’Anima vă așteaptă la show-ul de improvizație a celor mai creativi, dinamici și spontani actori – Trupa ImproFIX! 

„Improfix au demonstrat că bucuria și buna dispoziție sunt absolut necesare într-o lume care nu te mai încurajează să trăiești liber, o lume care îți impune frici ce nu te reprezintă, pe care nu ți le dorești. O oră și jumătate de bucurie, de relaxare, de libertate” – Irina Cerchia pentru Revista Amfiteatru

Coach: Mihaela Sîrbu 


Distribuție: Emanuel Bighe, Irina Ștefan, Cătălin Ștefan Bucur, Armand  Crișan, Petru Marginean, Oana Laura Gabriela, Teodor Abagiu, Crina Lință, Dima Țui, Ioana Niculae, Alexandru Cătănoiu. 

 

• 15 Ianuarie, ora 19:00 – Teatrul Arte dell’Anima


• 27 Ianuarie, ora 19:00 – Teatrul Arte dell’Anima


Bilete disponibile în rețeaua mystage.ro și la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima:

 


„Lettice și Leușteanul” de Peter Shaffer, regia Geanina Hergheligiu


Vino să afli povestea Reginei Maria Stuart, a bucătăriei elisabetane și ingredientul secret al unei prietenii longevive într-o comedie extraordinară! Silviu Biriș pentru prima dată în cariera de peste 20 de ani intepretează 4 roluri, alături de colegele sale Crina Lință și Ioana Pavelescu în spectacolul Lettice și Leușteanul de Peter Shaffer, regia Geanina Hergheligiu! 


O comedie satirică, ce îmbină istoria cu situații neașteptate și momente de maximă intensitate. Un ghid turistic extravagant, o doamnă oficială și rigidă, un bătrânel morocănos, un asistent sarcastic, un tânăr visător și un avocat influențabil vă vor încânta privirile în acest spectacol extrem de apreciat. 


• 14 Ianuarie, ora 19:00 – Teatrul Arte dell’Anima
Bilete disponibile în rețeaua mystage.ro și la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima: 


• 19 Ianuarie, ora 18:00 – Sala George Costantin a Teatrului Nottara
Bilete disponibile în rețeaua blt.ro și la Casa de Bilete a Teatrului Nottara:

 

„N-am văzut nimic” de Andreea Tănase, regia Mara Oprea


Cinci prieteni se apropie printr-un joc aparent inofensiv. Lucrurile scapă de sub control, iar viața lor se schimbă în momentul în care se lovesc de un eveniment tragic. „Există viață după moarte?”, „Trăim și murim singuri?” și „Cine e de vină?” sunt doar câteva dintre întrebările cu care se confruntă, încercând să descifreze cum s-a ajuns în acel punct. Prin abordarea unor teme actuale precum depresia, anxietatea și efectele acestora, se conturează un spectacol care vorbește despre emoțiile, gândurile și problemele adolescenților din ziua de azi.


„Nu e un spectacol comod, nu e un spectacol de familie, te lasă plutind după ce îl vezi, plângi, te întrebi de ce plângi, e o descărcare naturală şi benefică. E real.” – Alberto Păduraru pentru LiterNet.ro


Distribuție: Daria Pentelie, Eduard Chimac, Reka Kovacs, Vlad Lință, Maruca Băiașu.


• 29 Ianuarie, ora 19:00 – Teatrul Arte dell’Anima
• 30 Ianuarie, ora 19:00 – Teatrul Arte dell’Anima


Bilete disponibile în rețeaua mystage.ro și la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima: 


Programul complet al spectacolelor este disponibil pe www.artedellanima.ro/program-evenimente 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Teatru - Opera


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel