Lucrul pe care trebuie să-l ții lângă patul tău, pentru a absorbi energia negativă

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Nu există o modalitate tehnologică de a măsura energia pozitivă și negativă, dar toată lumea știe cum se simt. Energia poate fi internă sau externă. Poate proveni de la oamenii și circumstanțele cu care vă înconjurați sau poate porni din propriul psihic.

Atunci când energia este negativă, vă poate secătui, lăsându-vă în imposibilitatea de a performa la cel mai bun nivel, fizic și mental. De asemenea, energia negativă se răspândește, generând și mai multă energie negativă, așa că este important să o oprești în calea ei, astfel încât să nu se dezvolte. Iar o modalitate de a absorbi acea energie negativă din jurul tău este să păstrezi anumite obiecte la căpătâiul tău. Un TikToker pe nume Symphie a împărtășit un videoclip care explică câteva modalități de a elimina energia negativă din viața ta înainte de a merge la culcare. Dar există un truc, în special, care te ajută.

Lucru pe care trebuie să-l ții lângă patul tău, pentru a absorbi energia negativă

Păstrarea unui pahar cu apă este singurul lucru pe care trebuie să-l aveți la căpătâiul dumneavoastră pentru a absorbi energia negativă. Unii cred că un simplu pahar cu apă lângă patul tău poate împiedica spiritele rele să te asalteze noaptea. Se presupune că apa sperie spiritele rele și energia lor negativă. În cultura cubaneză, un pahar cu apă nu numai că te protejează de spiritele rele și de energia negativă, dar aduce și noroc!

O altă sugestie a lui Symphie este să evitați să puneți oglinzile cu fața la pat, deoarece acestea aduc energie negativă. Se spune că oglinzile îndreptate spre tine în timp ce dormi deschid un portal pentru spiritele rele care vin să aducă tulburare și disperare în viața ta. O credință chineză veche este că oglinzile din dormitor sunt un Feng Shui rău. Sufletul părăsește corpul atunci când dormi, așa că, dacă există o oglindă, s-ar putea să se întoarcă acolo, în loc să se întoarcă la locul său de drept în tine. Există, de asemenea, gândul că o oglindă cu fața la pat va aduce infidelitate. Acest lucru se datorează ideii că oglinda reprezintă o a treia parte în relație și este o invitație pentru ca cineva să intervină între cei doi. Așadar, pentru a ține la distanță energia negativă, asigură-te că orice oglindă din camera ta este orientată spre pat sau este acoperită atunci când este timpul să te odihnești, potrivit yourtango.com

Alte moduri de a absorbi energia negativă

1. Punerea unei lămâi sub pat te poate curăța de energia negativă

Dacă te confrunți deja cu negativitate și vrei să o elimini din viața ta, încearcă să pui o lămâie sub pat în timp ce dormi. Taie lămâia în patru părți, fără să o separi complet și presară sare în interior. Așezați-o sub pat, sub locul unde va fi inima dumneavoastră și lăsați-o acolo până când sarea se cristalizează.

2. Absoarbe energia negativă cu o ceapă lângă patul tău

Poate că ceapa nu miroase prea bine, dar beneficiile plasării uneia pe noptieră în timp ce dormi sunt incomensurabile. Se crede că ceapa absoarbe energia negativă, așa că, dacă ești într-o stare de negativism, pune o ceapă lângă tine în timp ce dormi pentru a transfera orice vibrație negativă de la tine către ea. Trezește-te într-un loc mai pozitiv.

3. Îndepărtează energia negativă din aura ta cu un ou

O altă modalitate de a absorbi energia negativă este să spargi un ou într-un pahar cu apă și să-l strecori sub patul tău. Acest lucru poate extrage energia negativă din aura ta și din cameră în timp ce dormi. Când vă treziți dimineața, luați paharul de sub pat și turnați conținutul, împreună cu orice energie nedorită, în scurgere.

4. Puneți cristale sub pernă pentru a vă proteja de negativitate

Cristalele au proprietăți magice care te ajută să te plasezi în spațiul energetic potrivit. Există multe din care poți alege, iar ceea ce folosești depinde de energia negativă pe care vrei să o blochezi.De exemplu, ametistul curăță negativitatea, manifestând în același timp putere și curaj. Cuarțul roz reduce stresul și promovează vindecarea emoțională, în timp ce labradoritul îți purifică energia și îți deschide chakrele. Ca un bonus, puneți cuarțul roz în colțul de sud-vest al dormitorului pentru a aduce energie bună în relația voastră.

5. Respinge energia negativă și bolile cu ajutorul conurilor de pin

Conurile de pin nu sunt doar pentru a oferi un parfum bun în casă în preajma sărbătorilor. Agățând unul deasupra patului tău poate ține bolile la distanță. Acest lucru este mai eficient atunci când este practicat în timpul lunilor reci, astfel încât să obțineți acel miros mult prea familiar și beneficiul suplimentar de a rămâne sănătoși din punct de vedere fizic și emoțional.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel