Lucian Viziru și Augustin au rupt orice legătură: „Sunt câteva luni”. Motivele pentru care cei doi nu-și mai vorbesc

Data publicării:
Augustin și Lucian Viziru, captură video Youtube/ Radu Țibulcă, Acasa La Maruta
Descriere foto: Augustin și Lucian Viziru, captură video Youtube/ Radu Țibulcă, Acasa La Maruta

Lucian Viziru a dezvăluit faptul că relația dintre el și fratele său s-a degradat din nou. 

Lucian Viziru și Augustin, fratele său, au avut mereu o relație tumultoasă, marcată de diferite urcușuri și coborâșuri. Cei doi au avut de-a lungul timpului extrem de multe conflicte, care i-au îndepărtat complet și care i-au făcut să uite treptat de gradul de rudenie strâns dintre ei. Totuși, dacă apele păreau că s-au liniștit, iar aceștia s-au apropiat din nou unul de celălalt, Lucian Viziru aruncă bomba. Actorul a rupt orice formă de comunicare cu fratele său și, chiar dacă nu și-a dorit să divulge motivele care au produs conflictul, acesta pare destul de serios cu decizia luată.

„Niciodată nu am avut o relație foarte strânsă, dar acum nu prea ne mai vorbim. Ce să zic, o să fac povestea cât pot de scurtă, ne-am certat ca frații și o să ne împăcăm la un moment dat, dar motivele pentru care ne-am certat nu o să le divulg. Sunt câteva luni (n.r de când e ruptura). Am mai avut noi perioade de genul acesta, dar vom trece peste probabil.”, a declarat Lucian Viziru, la Antena Stars.

VEZI și: Lucian Viziru, revenire spectaculoasă pe scenă. În ce filme va juca artistul: „Și-au dat un pic mai mult interesul”

Cei doi nu au avut niciodată o relație apropiată

În urmă cu ceva timp, cei doi ajunseseră din nou la cuțite, iar totul a izbucnit în momentul în care Augustin Viziru a făcut mai multe declarații controversate cu privire la relația pe care o are cu fratele său. Mai mult, actorul spune că nici în copilărie cei doi nu au fost extrem de apropiați, întrucât diferența de vârstă și anturajele diferite și-au spus cuvântul.

„Relația cu Augustin nu a fost una extraordinară pentru că nu am fost pe aceeași lungime de undă. Am avut și avem cercuri diferite de prieteni, iar până la 14 ani el a fost sacul meu de box, așa că înțeleg de ce nu mă iubește. Eu am simțit mereu o responsabilitate de frate mai mare, să-l ajut în viață și nu pe stradă la bătăi, că acolo se descurca mai bine decât mine.

Acum nu ne prea vorbim în urma declarațiilor pe care le-a făcut la podcastul respectiv. M-a sunat de ziua mea, i-am răspuns apoi ne-am certat din nou pentru că mie nu mi se pare normal să dai genul ăla de declarație.”, a declarat Lucian Viziru, pentru Fanatik.ro, în urmă cu ceva timp.

Citește și: Lucian Viziru, despre lucrul de care se temea cel mai rău în adolescență. Îi provoca coșmaruri: ,,A fost ceva groaznic”

„Noi spuneam și încă spunem că ne iubim”

Au fost însă și momente în care cei doi s-au înțeles foarte bine și în care legătura era una extrem de strânsă. Unul dintre aceste episoade a fost chiar atunci când aceștia au colaborat pentru același serial de succes, când Lucian spune că nu au existat deloc neînțelegeri sau alte feluri de discuții.

„Noi spuneam și încă spunem că ne iubim, dar când te referi la iubirea de frate te referi la faptul că te poți baza pe celălalt, eu așa văd lucrurile. Și la noi pot să spun că nu a fost de fiecare dată cazul. Una peste alta au fost momente când ne-am înțeles foarte bine, și asta s-a întâmplat când am lucrat împreună la „Regina.”, a mai adăugat Lucian Viziru pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel