Lovitură dură pentru Andreea Bălan. Ce a decis instanța, cu privire la custodia celor două fetițe pe care le are cu George Burcea

Data publicării:
ursa foto: Andreea Bălan, George Burcea, Instagram
Descriere foto: ursa foto: Andreea Bălan, George Burcea, Instagram

Andreea Bălan și George Burcea nu au încheiat încă procesele, întrucât artista și-a dorit custodia exclusivă asupra copiilor și nu comună, așa cum este normal. 

Din surse judiciare și de la apropiați, Cristi Brancu a aflat detalii legate de evoluția procesului de divorț și pentru custodie dintre Andreea Bălan și George Burcea. Se pare că Andreea Bălan cere custodie exclusivă, invocând fapta de consum de droguri a fostullui ei soț, iar instanța a refuzat-o. Sunt probleme legate și de pensia alimentară. În emisiunea ”Exclusiv VIP” de la PRIMA TV, Cristi Brancu a dezbătut această situație și informațiile exclusive, primite din surse judiciare și de la apropiații familiei, alături de Roxana Gabor Iliescu (jurnalist, mediator și terapeut).


Cristi Brancu a oferit exclusiv prima informație, primită pe surse: Andrea Bălan a cerut la divorț pensie alimentară din martie 2020, de când ei s-au despărțit. A făcut apel, pentru că tribunalul a apreciat că mama lor a realizat venituri din reclamă cu cele două fetițe, iar tatăl a fost absolvit de pensie alimentară, timp de 2 ani. Acum el plătește o pensie alimentară de 500 lei pe lună pentru 2 copii.


Iată ce spune Roxana Gabor Iliescu: ”E posibil orice, depinde ce au cerut și cu au motivat. De aceea, e important să vedem cum a fost cerută și cum e formulată exact motivația celor din instanță. Din păcate, tentația mamelor este aceea de a face dreptate copiilor, obligându-i pe tați să își facă datoria. Doar că dreptatea îi privează pe copii de dragostea părinților. Am auzit că Andreea Bălan a cerut decăderea din drepturi a tatălui și pensie alimentară. Dacă avem ce a spus instanța, s-ar putea să avem alte substraturi. Dacă copilul major are venituri proprii, tatăl nu mai e obligat să susțină studiile. Dar asta e la noi acum. Se poate ca avocații lui să fi cerut la fel, același lucru. Nu știm ce a cerut Andreea. Probabil că ea a depus o nouă cerere ca el să fie forțat la o pensie alimentară. E bine să spunem cu subiect și predicat. Da, România nu e o țară care, până la urmă, să protejeze mamele. S-ar putea, dar sunt teorii, să se spună că copilul nu e într-o primejdie de a muri de foame. E o primă decizie, cu siguranță Andreea a atacat. Interesul copiilor este ca cei doi părinți să găsească o modalitate să discute. În instanță, cu legea în spate, mai e și orgoliul lui și al ei. Ar fi important pentru copii ca ei doi să hotărască un lucru de comun acord și să lase dreptatea legală un pic deoparte și să vadă ce se poate face mai bine.”

Te-ar putea interesa și: Andreea Bălan și Jean Gavril s-au sărutat la America Express. Reacția neașteptată a soției artistului: „Mi se pare ciudat că...”

Motivul pentru care Andreea Bălan a cerut custodia exclusivă


Cristi Brancu a oferit, în platoul emisiunii de la PRIMA TV, și informații în exclusivitate legate de motivul pentru care a cerut Andreea Bălan custodie exclusivă: ”Pentru că George Burcea a fost prins sub influența drogurilor. Se spune că actorul a primit o amendă – informație de la apropiații celor doi - de 16.000 lei, pe carele plătește eșalonat. Burcea joacă în producția ”Wednesday”, iar acum se află în SUA, alături de iubita lui, încercând să își facă un drum în cinematografie Hollywoodiană. Deci, există o pedeapsă pentru droguri. Andreea a cerut custodie exclusivă pentru ca George să poată avea program de vizitare, dar nu decizii în legătură cu școala sau cu plecarea fetelor. Instanța a respins apelul cântăreței întrucât s-a considerat că el consuma droguri ocazional, iar acest lucru nu înseamnă că el nu poate lua decizii – citat din surse.”


Roxana Iliescu punctează: ”E extrem de greu să i se ia dreptul tatălui la custodie comună. Legea europeană a fost pusă mai repede în aplicare decât cea cu pensia. Deci, nu mai există custodie exclusivă decât dacă demonstrezi că el este internat în spital și nu mai poate să judece. Singurele domenii în care e nevoie de el și de permisie e când luăm pașaport și ieșim din țară. Dacă au căzut de acord și au făcut înțelegere, cam la asta se rezumă. Nu știu dacă el își dorește foarte mult să decidă asupra copiilor. Înțeleg fricile Andreei, dar pot să îi spun că nu e chiar așa de sumbră acea custodie comună.”

VEZI și: Andreea Bălan, propuneri neașteptate pentru Jean Gavril: „M-a chemat în Austria, să stau cu ea într-o cabană...”

Ce spune George Burcea despre decizia instanței

Cristi Brancu a citat și punctul de vedere al lui George Burcea: Iată ce a spus Burcea : «Da, astăzi a venit decizia și este una pozitivă, așa cum mă așteptam. Divorțul este din cuplă comuna iar custodia copiilor nu este exclusivă, așa cum cealaltă parte a cerut, ci comună, dar bineînțeles cu domiciliul la mamă, așa cum este normal.»

Roxana Iliescu adaugă: ”Cred că subiectul este unul foarte delicat pentru toate fostele cupluri. Din nou, părerea mea ar fi pentru binele copilului. Iar acest bine nu are cum să fie prin cum să obligăm părinții să facă numite lucruri. Legea europeană este încurajarea de face custodie comună să îi transforme în părinți responsabili. Noi, în schimb, vrem să se facă dreptate ori nu există altcineva în afara celor doi părinți. Oricare va câștiga, copilul pierde. Îmi iubesc meseria de terapeut și mediator pentru că interesul copilului este altul : ei își doresc ca părinții să nu se mai certe.”


Cristi Brancu a punctat faptul că ”cele doua fetițe vorbesc în fiecare săptămână, de 2 ori pe săptămână, cu tatăl lor prin aplicațiile existente, el fiind plecat. Așadar, nu se îngrădește dreptul la comunicare cu tatăl. Din sursele Andreei, ea nu mai are niciun resentiment, doar că ar vrea ca instanța să lămurească lucrurile în legătură cu custodia exclusivă. Așadar, copiii pot crește alături de tatăl lor, pentru că e important pentru copii, după cu spun sursele din familie.”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel