Andreea Bălan, propuneri neașteptate pentru Jean Gavril: „M-a chemat în Austria, să stau cu ea într-o cabană...”

Data publicării:
Jean Gavril, Andreea Bălan, sursa Instagram
Descriere foto: Jean Gavril, Andreea Bălan, sursa Instagram

Jean Gavril a făcut dezvăluiri inedite cu privire la relația pe care o are cu Andreea Bălan. 

Jean Gavril a fost invitat, împreună cu fratele lui, Dinu, la „Podcastito”, emisiunea prezentată de Cătălin Bordea și Nelu Cortea, unde a făcut mai multe dezvăluiri incendiare. Dansatorul a început prin a povesti cum Andreea Bălan, colega sa din America Express, l-a ochit direct după terminarea cursei și i-a propus să meargă alături de ea în Austria, pentru a filma un videoclip.

„După filmările de la America Express m-a rugat să facem un videoclip împreună. Știți că eu am fost la Dancing on Ice, patinam bine, știam să patinez frumos, am făcut frumos, am câștigat. M-a rugat să facem un videoclip împreună. Avea o idee să mergem la un lac înghețat prin Austria, să stau cu ea într-o cabană, să filmăm, să fim așa. Și întrebarea mea a fost dacă are cine să filmeze și tot ce trebuie”, povestește Jean, potrivit ciao

„Da, am tot ce trebuie, tu trebuie să vii. Piesa se numește Suflete pereche și vrem să dansăm și să patinăm pe un lac înghețat”, i-ar fi răspuns Andreea.

Te-ar putea interesa și: Andreea Bălan, adevărul despre viața sentimentală: „Statusul meu sentimental e extraordinar. Sunt foarte fericită”

Cum a răspuns Jean, la propunerea făcută de Andreea Bălan

Chiar dacă îi surâdea destul de mult propunerea venită de la artistă, Jean Gavril a întârziat destul de mult cu un răspuns, ceea ce nu a fost deloc pe placul divei. 

„Am stat și m-am gândit. În prima fază mi s-a părut o ideea marfă, însă nu am avut timp. Bianca (n.r. soția lui) era ok cu ideea, însă nu i-a picat bine Andreei că eu nu i-am dat un răspuns și am lăsat-o cumva în aer. Eu mă gândeam bă, frate, eu nu sunt un mare patinator, dar am făcut frumos acolo, dar eu m-am antrenat luni întregi ca să fac Dancing on Ice.

Acum tu vii după jumătate de an, după America Express, unde am fost și am flămânzit, am murit de foame de acolo. Și nu i-a picat bine pentru că nu i-am dat un răspuns”, le-a povestit Jean lui Bordea și lui Cortea.

Citește și: Andreea Bălan, revoltată asupra pensiei alimentare pe care o primește de la George Burcea: „Dacă facem copii, trebuie să ne asumăm și să avem grijă de ei”

Dansatorul o complimentează pe artistă

Când vine vorba de aspectul fizic al Andreei Bălan, Jean spune că nu are ce să comenteze din acest punct de vedere. Bărbatul spune că artista are foarte multe calități, pe care nu le poate contrazice nimeni. 

„Eu am făcut-o pe bune, eram încă după Dancing on Ice, eram încă în euforia că am reușit, că am făcut o treabă bună acolo. Și a fost ușor să o iau, să o ridic. Oricum nu este foarte grea, Bălanca arată bine, nu are nimeni ce să comenteze la asta, e ușoară, e frumoasă”, a mai spus Jean la „Podcastito”.

Cei doi au fost în conflict în America Express

Chiar dacă acum pare că relația dintre cei doi s-a îmbunătățit, pe parcursul competiției America Express, lucrurile nu erau deloc bune. Relația dintre cei doi era chiar tensionată, dansatorul atribuindu-i mai multe cuvinte dure artistei.

„Vreau să aflu cu ce-am supărat-o și cu ce am deranjat-o de m-a declarat dușman, chiar vreau să aflu cu ce am greșit. (…) Știu că îmi poartă pică. (…) La Dancing on Ice am cunoscut-o pe Andreea Bălan și cumva mi-am spus că abia așteaptă să ne accidentăm noi, ca să intre ea în locul nostru și eram ”Bă, ce fel de om ești?!”. Mi-am dat seama că e super bătăioasă, super competitivă, dar este și rea. (…) Ea vine cu atitudinea « eu o să câștig, voi sunteți cei mai fraieri ». E puțin maniacă, vrea să numai locul 1”, a spus Jean Gavril.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel