Lorenna, reacție usturătoare după ce Maria Constantin a numit-o bârfitoare: „Eu nu vreau să fac prostituție muzicală”

Data publicării:
Lorenna, Maria Constantin, colaj Foto Instagram
Descriere foto: Lorenna, Maria Constantin, colaj Foto Instagram

Lorenna îi întoarce atacul Mariai Constantin, după ce aceasta a jignit-o pe artistă în direct.

Este război total în lumea muzicii populare, după ce Cătălin Măruță a decis ca în fiecare zi a acestei săptămâni să invite în platou câte un artist, care să treacă prin proba „Spui tot sau îți ia gura foc”. 

Maria Constantin, atac dur la adresa Gabrielei Cristea, în direct. Cătălin Măruță a rămas șocat

 

Dan Bittman și Cătălin Cazacu au curtat-o pe Maria Constantin: „Nu sunt eu cea mai frumoasă femeie, dar îți dai seama, că orice bărbat, dacă vede”

 

Miercuri a fost rândul Mariei Constantin, care a făcut cîteva dezvăluiri bombă. Printre afirmațiile focoasei artiste au fost și câteva săgeți aruncate asupra colegelor de breaslă. Fosta soție a lui Marcel Toader a numit-o pe Lorenna “cea mai mare bârfitoare din muzica românească”.

”Toată lumea e așa. Ce vrei? Să-ți enumăr toate populăroasele? Trece-le pe toate pe listă! În folclor nu știu dacă oamenii știu, dar este o bârfă continuă, toată lumea trebuie să știe ce face celălalt, de ce face celălalt lucrul respectiv. Cred că eu am fost cea mai bârfită interpretă de muzică populară, mai ales că am tot încercat diverse chestii pe plan muzical și cu tot ce mi s-a întâmplat pe plan personal. Știu că sunt bârfită, am auzit din multe părți”, a spus Maria Constantin la Pro TV, după ce a fost întrebată cine sunt artistele de muzică populară care bârfesc.

Reacția Lorennei


Lorenna a comentat declarațiile colegei de breaslă și spune că nu înțelege de unde a ajuns Maria Constantin la această părere despre ea. 

“Nu îmi dau seama cu ce am putut s-o deranjez, eu nu am obiceiul <să-mi bârfesc> colegii, ba chiar îi respect și apreciez munca fiecăruia. În primul rând, ea nu face parte din cercul meu de prieteni, pentru a fi în atenția discuțiilor noastre. Singura dată când numele ei a apărut într-o convorbire de-a mea cu cineva, a fost atunci când, acum câteva luni, am fost contactată de către o televiziune pentru a face o colaborare muzicală cu Vulpița și Viorel și eu am refuzat”

”Persoana care m-a contactat a încercat să mă convingă, dându-mi exemplu proiectul . Eu mi-am construit o carieră frumoasă, bazată pe muncă asiduuă și compoziții proprii de bun gust, nu pe scandaluri! Vreau să merg în continuare pe drumul ales de mine, nu vreau să fac prostituție muzicală!”, a declarat Lorenna, potrivit click.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel