Dan Bittman și Cătălin Cazacu au curtat-o pe Maria Constantin: „Nu sunt eu cea mai frumoasă femeie, dar îți dai seama, că orice bărbat, dacă vede”

Data actualizării: | Data publicării:
Dan Bittman, Cătălin Cazacu, Maria Constantin. Colaj Foto Facebook
Descriere foto: Dan Bittman, Cătălin Cazacu, Maria Constantin. Colaj Foto Facebook

Maria Constantin a dezvăluit numele celor trei bărbați celebri din România care i-au făcut avansuri. Dan Bittman și Cătălin Cazacu au copleșit-o cu declarații. 

Maria Constantin a spus tot, ca să nu-i ia gura foc. Invitată în emisiunea lui Măruță de la Pro TV, fosta soție a lui Marcel Toader a fost supusă probei de foc. Artista de muzică populară a fost provocată să enumere trei nume de bărbați celebri care i-au făcut avansuri. 

 

Frumoasa blondină a dezvăluit că Dan Bittman, Cătălin Cazacu și Valentin Sanfira i-au făcut avansuri, însă ea i-a refuzat. 

Eu cu Valentin Sanfira am fost colegi, dar am aflat târziu că îi plăcea de mine. Eram copii, nu s-a întâmplat absolut nimic. Cu Dan Bittman m-am întâlnit la niște evenimente, am făcut schimb de numere și la un moment dat îmi trimitea mesaje, că „ești o interpretă foarte bună, foarte frumoasă'.

Cu Cătălin ne-am întâlnit la un moment dat printr-o prietenă la un club și la fel „că ești foarte frumoasă'. Nu sunt eu cea mai frumoasă femeie, dar îți dai seama, că orice bărbat, dacă vede…', a declarat Maria Constantin.

Întâmplător, și Cătălin Cazacu a fost invitat în emisiunea lui Măruță, câteva minute mai târziu. Astfel că a trebuit să comenteze cele spuse de Maria Constantin. 

„Eu sunt inginer de profesie și la mașină dacă îi dai avans e bine. Și eu am avansuri mereu la mine. Adică… Uită-te și tu la aia cât e de frumoasă. Robert, ești norocos', a declarat Cătălin Cazacu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel