Maria Constantin, atac dur la adresa Gabrielei Cristea, în direct. Cătălin Măruță a rămas șocat

Data publicării:
Maria Constantin și Gabriela Cristea, sursa instagram
Descriere foto: Maria Constantin și Gabriela Cristea, sursa instagram

Maria Constantin a făcut mărturii șocante despre Gabriela Cristea.

Invitată în platoul emisiunii La Măruță, la rubrica picantă, după ce zilele trecute alte colege de breaslă i-au spus numele în cadrul unor întrebări care nu o puneau deloc într-o lumină bună, Mariei Constantin a trebuit să treacă prin câteva probe picante, răspunzând la întrebări incomode. Una din întrebările pregătite de echipa de la Pro TV o aveau în prim-plan pe nimeni alta decât Gabriela Cristea, femeia care a fost soția regretului Marcel Toader chiar înainte ca acesta să-și lege viața cu Maria.

Artista a trebuit să o descrie pe Gabriela Cristea în câteva cuvinte. Maria Constantin a spus despre brunetă că este: „a cincea soție, supraponderală și femeie rea”, cu mențiunea că nu o cunoaște personal, dar că această imagine i-a fost insuflată de fostul partener.

”Nu am cunoscut-o personal, repet. Spun doar ce știu despre ea de la fostul meu soț (n.r. regretatul Marcel Toader), el a zis că e o femeie rea. A fost a cincea lui soție, eu am fost a șasea. Este supraponderală, am văzut-o la o emisiune televizată, recent. Nu cred că e un lucru așa negativ. E grasă și rea. În folclor este o bârfă continuă. Eu cred că am fost cea mai bârfită, știu asta. Am auzit mai multe și eu, din multe părți. Toți din muzica populară vorbesc” a spus Maria Constantin, în cadrul emisiunii La Măruță.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel