Loredana Groza și Cătălin Botezatu, dialog halucinant: Declarații de dragoste în văzul tuturor

Data actualizării: | Data publicării:

Loredana Groza și Cătălin Botezatu au încins spiritele în mediul online, în urma unui dialog neașteptat.

Loredana Groza acaparează toată atenția pe rețelele sociale prin postările ei extrem de curajoase și de sexi. Cu una dintre cele mai noi poze de pe Instagram, blondina nu a reușit să atragă doar complimentele fanilor ei, ci și pe a lui Cătălin Botezatu, care i-a lăsat artistei un comentariu public la fotografie. Loredana nu a trecut neobservat acest lucru, răspunzându-i imediat celebrului designer. Schimbul de replici dintre cei doi a încins imediat imaginația tuturor, aceasta făcându-i chiar și o declarație de dragoste bărbatului.

"Diva!!", a fost comentariul lăsat de Cătălin Botezatu la fotografia Loredanei Groza, însoțit de multe inimioare.

"Te iubesc, dragostea mea!", i-a răspuns artista designerului.

„Este bărbatul cel mai tare din viața mea”. Loredana Groza, dezvăluiri emoționante despre unul dintre cei mai importanți oameni din viața ei

Ce spune Cătălin Botezatu despre relația pe care o are cu Loredana Groza

Cătălin Botezatu a declarat, în urmă cu ceva timp, faptul că o admiră foarte mult pe Loredana Groza și o consideră o adevărată divă. Chiar dacă s-a speculat de multe ori faptul că între cei doi a existat o relație mult mai apropiată, decât cea de prietenie, celebrul designer a ținut să precizeze faptul nu a fost niciodată vorba de așa ceva. Cătălin Botezatu are doar cuvinte de laudă la adresa artistei și o consideră Madonna României.

„Ne cunoaștem de peste 25 de ani, de când eram amândoi extrem de puști și de copii, am admirat-o și am iubit-o dintotdeauna. Pentru mine este o cântăreață, o divă, își merită acest statut, cel puțin din punctul meu e vedere.

E o femeie care se reinventează și așa cum îmi place să cred și să spun, chiar dacă îmi iau hate, este un fel de Madonna a României. Ea este cea care mereu s-a reinventat, e tot timpul acea femeie care nu s-a gândit ce o să zică lumea, de hate-ul pe care și l-ar lua, este o artistă. Numai un artist are acest curaj, care bineînțeles vine complimentat la pachet cu talentul.

Dacă nu ar avea talent, nu ar putea să facă lucrul ăsta. Este sigură pe pe ea. Când este sigură pe vocea pe care o are, atunci își poate permite orice extravaganță. E foarte greu în cazul altor vedete să nu ai talent, să nu ai voce, dar să nu îți permiți extravaganțe. Unele, dacă le tai firul și cântă acapella, te sperii.", a declarat Cătălin Botezatu, pentru wowbiz.ro.

Randi dă de pământ cu Loredana Groza și cu Cătălin Botezatu: „Vocea s-a schimbat. Atât de autentic și pierdut”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel