„Este bărbatul cel mai tare din viața mea”. Loredana Groza, dezvăluiri emoționante despre unul dintre cei mai importanți oameni din viața ei

Data actualizării: | Data publicării:
Loredana Groza, foto Instagram
Descriere foto: Loredana Groza, foto Instagram

Loredana Groza este extrem de mândră de părintele ei. Vedeta a dezvăluit că tatăl ei a scris o carte care va fi ecranizată.

Loredana Groza are numai cuvinte de laudă la adresa tatălui său. Vedeta spune că părintele său este „cel mai tare bărbat din viața ei”. Pe lângă educația pe care i-a oferit-o, bărbatul este și o inspirație pentru ea. A scris o carte, a cărei poveste urmează să fie ecranizată. 

„Tata e, pentru mine, un model, un erou. Este bărbatul cel mai tare din viața mea, pe care l-am întâlnit și nu cred că voi mai vedea vreodată asemenea bărbat. Se duce într-o prospecție, pentru că a scris o carte, un roman, care va fi ecranizat și sunt foarte fericit pentru el, mi se pare super tare”, a mărturisit Loredana Groza, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.


Cine este tatăl Loredanei Groza și cu ce se ocupă


Loredana Groza provine dintr-o familie simplă, din Onești. Mama ei a fost învățătoare, iar tatăl, Vasile Groza, a lucrat în confecții, iar în urmă cu câțiva ani a decis să candideze la Consiliul Local Onești. De asemenea, el este scriitor și face parte din Uniunea Scriitorilor.

 "Părinţii mei sunt Vasile şi Leonida Groza şi sunt nişte moldoveni. Suntem din judeţul Bacău. Mama mea este învăţătoare şi încă profesează. Tata este scriitor şi este membru în Uniunea Scriitorilor", – a mărturisit Loredana Groza într-o emisiune de televiziune. 

Cum a fost copilăria artistei

În urmă cu ceva vreme, Loredana Groza povestea că părinții ei s-au zbătut să-i facă toate poftele, chiar dacă nu erau bogați.
"Părinţii mei m-au alintat, chiar dacă nu erau bogaţi. Încercau să îmi facă pe plac. Dacă doream o păpuşă, mă rugam la Moşul să mi-o aducă. Şi făceau eforturi să o am. Dar pentru asta a trebuit să fiu cuminte şi să învăţ bine mereu", spunea artista în anul 2014, pentru un post de televiziune.

Vasile Groza, mândru de fiica sa


Într-un interviu la Antena 3, Vasile Groza, spunea cu ceva timp în urmă, că este extrem de mândru de fiica sa, care a reușit să-și clădească singură succesul. 

"Şi-a clădit singură succesul, noi doar o susţinem. Loredana şi cu mine suntem deseori pe aceeaşi lungime de undă.

Cel mai important sfat pe care i l-am dat a fost să dea Bună ziua şi să nu uite de unde a plecat. Sunt mândru de copiii şi de nepoţii mei. (...) Nu pot să spun că am pus vreo pilă pentru ea, ea şi-a făcut singură zidul succesului, pentru că i-a dat Dumnezeu şi frumuseţe, şi voce, şi creieraş"", a spus tatăl Loredanei Groza, Vasile Groza,  la Antena 3.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel