Randi dă de pământ cu Loredana Groza și cu Cătălin Botezatu: „Vocea s-a schimbat. Atât de autentic și pierdut”

Data actualizării: | Data publicării:
Randi, Loredana Groza, Cătălin Botezatu. Colaj Foto Instagram
Descriere foto: Randi, Loredana Groza, Cătălin Botezatu. Colaj Foto Instagram

Randi a făcut o serie de declarații usturătoare la adresa Loredanei Groza și a lui Cătălin Botezatu. 

În cadrul emisiunii Poliția Modei, de la Antena Stars, Randi a făcut câteva declarații șocante despre Loredana Groza. Acesta spune că vocea artistei s-a schimbat și că se poate observa diferența dacă asculți o înregistrare de acum 30 de ani. 


'Vocea s-a schimbat. În timp ce îmbătrânești, vocea îți coboară, nu mai poți să atingi notele pe care le atingeam. Dacă asculți o înregistrare de acum 30 de ani o să vezi că e altceva, dar este o voce bună.'', a declarat Randi la Poliția Modei.

Randi: L-am acceptat așa cum este

Cât despre Cătălin Bitezatu, Randi a afirmat că nu îl înțelege, dar că l-a acceptat așa cum este.

 

''Ce pot să spun eu de domnul Cătălin? Are atâtea controverse în jurul lui... L-am acceptat așa cum este. E atât de autentic și pierdut încât eu nu înțeleg nimic.'', a declarat Randi în exclusivitate la Poliția Modei.

 

Randi, totul despre succesul pe plan muzical: „Am fost primit ca un star internațional”

 

A cunoscut succesul muzical în anul 2005, ca membru al trupei „Morandi”, alături de Marius Moga. Cei doi au cucerit sute de scene în afara României. Țări ca Rusia și Kazakhstan îl primesc pe artistul român cu brațele deschise, iar muzica sa răsună în radiourile străinilor. 


„Noi ne-am pornit în drumul ăsta spre internațional în 2008, cu Morandi și am tot cântat. Lumea nu cred că știe tot ce s-a întâmplat pentru că n-am știut să ne promovăm cu adevărat. Dar noi din 2008 până în 2012 am avut sute de concerte internaționale”, Randi a fost invitat în emisiunea Interviurile Spectacola, realizată de Georgiana Ioniță. 


Randi spune că a ales scenele internaționale, deoarece acolo simțea că este mai respectat decât în propria țară. Artiștii români erau tratați precum starurile internaționale. 


„Am fost primit ca un star internațional. Așa am fost primit cam oriunde am fost în afara României. Tocmai de asta ne-am și concentrat pe internațional, pentru că beneficiam de altfel de condiții, astfel de respect, altă satisfacție atunci când se termina evenimentul. Condițiile sunt foarte bune când mergem să cântăm (n.red în afara României)”, a adăugat artistul. 


În 2014 Randi s-a lansat solo, cu piesa „Prietena ta”, care a devenit rapid numărul 1 în majoritatea topurilor muzicale. Au urmat piese de succes precum “Până vara viitoare”, “Visător” , “Dansăm” sau ”Ochii ăia verzi”, cumulând un total de peste 400 de milioane de vizualizări pe YouTube cu piesele sale.


Randi a câștigat numeroase premii și pe parcursul carierei solo, precum Viral Music Video by IceeFest & Cat Music („Prietena ta”), Best YouTube @MediaMusic Awards (Ochii ăia verzi) sau Premiul pentru excelență în muzică, la Romanian Fashion Awards 2017.

Artistul a făcut parte din juriul Eurovision România 2022. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel