Loredana Groza, apariție de infarct. Cântăreața a pus pe ea doar haine transparente FOTO

Data publicării:

Loredana Groza a uimit din nou publicul prin apariția ei de pe rețelele de socializare.

Loredana Groza continuă să-și uimească urmăritorii prin aparițiile ei extrem de provocatoare pe care le are atât pe rețelele de socializare, cât și în viața reală. Chiar dacă foarte mulți oameni au criticat-o pentru vestimentația pe care alege să o poarte la vârsta de 52 de ani, celebra cântăreață pare să nu fie prea afectată de gurile rele, semn că se mândrește cu trupul ei de invidiat. Totuși, are și de ce, pentru că frumoasa blondină are un corp de invidiat, pe care se chinuie din greu să și-l mențină.

Fotografia realizată de Loredana care i-a lăsat uimiți pe toți este realizată la mare, dar, de data aceasta, diva nu este îmbrăcată în costum de baie. Cu toate acestea, solista a optat tot pentru o înfățișare de infarct, care să pună la încercare imaginația multor bărbați. După cum a obișnuit deja, Loredana Groza a ales să poarte o bluză cu un decolteu uriaș, care să-i lase la vedere o parte generoasă din bustul mare, iar în partea de jos, peste lenjeria intimă, cântăreața ales să poarte o rochie din plasă transparentă.

Ce spune Loredana Groza despre operațiile estetice

Chiar dacă a împlinit recent 52 de ani, Loredana Groza a mărturisit faptul că nu a apelat la niciun fel de ajutor din partea medicilor esteticieni. Așadar, faptul că arată ca o tânără de 20 de ani i se datorează doar ei, spune artista, care nu uită să facă mișcare și are mare grijă la ce mănâncă.


„Nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel. Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic, pentru că nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă acuză. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște, știe că așa e. E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă și meditație. Aceasta este practica ta zilnică, deci trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta. Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi”, spunea vedeta pentru revista Viva.

„Este bărbatul cel mai tare din viața mea”. Loredana Groza, dezvăluiri emoționante despre unul dintre cei mai importanți oameni din viața ei

 „Nu am nicio operaţie estetică”

 „Nu am nicio operaţie estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aş avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine ştie, nu sunt împotriva lor şi admir femeile care încearcă să arate bine, indiferent de vârstă, şi au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilităţi să arăţi bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de faţa ta, sunt tratamente şi proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Şi am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăţi bine...” a declarat Loredana pentru  Antena Stars.

Loredana Groza, în costum de baie, la 52 de ani. Pătrățele pe abdomen și decolteu de infarct: „Le-ai stins lumina invidioaselor”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel