Loredana Groza a răbufnit: „Nu am nicio operaţie estetică. Am avut noroc de la natură”

Data actualizării: | Data publicării:

Loredana Groza, în vărstă de 51 ani, le răspunde celor care au acuzat-o că ar fi apelat la intervenții estetice. 

Loredana Groza, în vârstă de 51 de  ani, uimește pe toată lumea cu silueta impecabilă și tenul de adolescentă. Deși mulți au acuzat-o că ar fi apelat la bisturiul medicului estetician, vedeta rămâne fermă pe poziții și spune că nu este adevărat. 


 „Nu am nicio operaţie estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aş avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine ştie, nu sunt împotriva lor şi admir femeile care încearcă să arate bine, indiferent de vârstă, şi au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilităţi să arăţi bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de faţa ta, sunt tratamente şi proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Şi am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăţi bine...” a declarat Loredana pentru  Antena Stars, potrivit Click. 

Ce dietă ține Loredana Groza


Deși toată lumea ar putea crede că se înfometează sau are un regim drastic, vedeta mărturisește că nu face mari sacrificii pentru a-și menține silueta. De fapt, Loredana Groza a adoptat un stil de viață sănătos, iar asta se poate vedea pe chipul și pe trupul său. 

„Silueta mea nu e neapărat rezultatul unei diete, ci al unui mod de viață, care ține de disciplină, de relația cu mâncarea, cu sportul, cu odihna, cu tot ceea ce îți menține mintea și trupul în armonie. Nu există nimic fără sacrificii, sunt foarte multe atracții și distracții, important e să te cunoști, să știi ce îți face bine. Din fericire, nu poftesc la dulciuri și nici la pâine. Nu am pofte. Poate doar la un fruct în plus. Îmi plac aproape toate fructele, de sezon și proaspete să fie”, a declarat Loredana pentru libertatea.ro.

 

Loredana Groza s-a născut în anul 1970, la Onești, județul Bacău. Debutul muzical l-a avut încă de la vârsta de doar 3 ani, iar odată cu majoratul, aceasta a lansat și primul ei album „Bună seara iubito!”, care a avut un succes răsunător. De altfel, piesa care dădea numele albumului este considerată una dintre cele mai consacrate melodii lansate de Loredana Groza. 

Artista a participat la multe concursuri muzicale în perioada de debut. La 14 ani, vedeta a câștigat faza națională a concursului "Cântarea României" de la Focșani. În cadrul acestei competiții Lori a fost remarcată și chemată să participe la preselecțiile concursului "Steaua fără nume". 


Artista a fost nevoită să-și ascundă vârsta deoarece accesul în cadrul concursului se făcea doar pentru adolescenți cu vârsta peste 17 ani. Lori din Onești a câștigat toate etapele competiției muzicale. 


La vârsta de doar 16 ani a câștigat Marele Premiu la "Festivalul de Muzică Ușoara de la Mamaia" și a devenit cea mai tânără câștigătoare din istoria Festivalului.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel